Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ana de Armas míří do světa Johna Wicka


ikona
Mr. Hlad
ana de armasballerinajohn wickkeanu reeveslen wiseman
Spin-off Johna Wická láká nastupující hvězdu 

John Wick začínal původně jako malý a skoro až fanouškovský projekt, na kterém si kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch chtěli zkusit, jestli jim jde režie. Sehnali pár milionů, obsadili Keanu Reevese a… pomohli vrátit akční žánr na filmovou mapu. Dnes se chystá čtvrtý díl a v plánu je i pátý, o sérii se stará Stahelski, zatímco Leitch točí vlastní akčňáky a příští rok od něj uvidíme Bullet Train s Bradem Pittem, a Wickův svět roste. Krom hlavních filmů dostaneme seriál s Melem Gibsonem a v plánu je i spin-off Ballerina. A teď se kolem něj dějí zajímavé věci. 

Balleriny jsou dokonale vytrénované vražedkyně a zahlédnout jsme je mohli už ve třetím dílu. Film by se měl točit okolo hrdinky, která po náročném výcviku vyrazí do terénu, aby pomstila svou rodinu. Režíruje Len Wiseman, tvůrce Underworldů nebo čtvrté Smrtonosné pasti. A dlouho to vypadalo, že v hlavní roli by se měla objevit Anya Taylor-Joy. Ta má však nejspíš plný diář, a tak tvůrci začali přemlouvat další nastupující hvězdu. A možná i vhodnější kandidátku. 

Nabídku má na stole Ana de Armas, ta v bondovce Není čas zemřít ukázala, že si s akcí rozumí a navíc k práci přistupuje dost poctivě. Elegantní vražedkyni by měla zvládnout naprosto s přehledem a dovolím si hádat, že je jen málo lidí, kteří by byli naštvaní, kdyby tu smlouvu podepsala. Navíc už v roce 2015 spolupracovala s Keanu Reevesem na thrilleru Nebezpečné pokušení a tady by se mohli potkat znovu. I když u Reevese půjde nejspíš jen o cameo. V každém případě by bylo fajn, kdyby tyhle námluvy dopadly. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace