Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: druhá Duna a noví Strážci Galaxie


ikona
Mr. Hlad
chris prattduneenola holmesguardians of the galaxyhugh jackmanna obzorusalems lotstephen kingthe son
S kým se porvou Strážci Galaxie? Co se bude dít v druhé Duně? A půjde Hugh Jackman po Oscarech?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Salem´s Lot podle předlohy Stephena Kinga se podíváme do města, kde se lidé začali měnit v upíry. V thrilleru Inside si Willem Dafoe zahraje zloděje, který zjistí, že nemůže utéct z bytu, který zkusil vykrást. 

Hugh Jackman si v dramatu The Son od režiséra oscarového Otce zahraje muže, jehož životní idylu naruší bývalá manželka a dospívající syn. V Section Eight se Scott Adkins přidá k tajné jednotce pro špinavou práci. 

Enola Holmes 2 se na scénu vrátí ségra Sherlocka Holmese a dorazí samozřejmě i Millie Bobby Brown a Henry Cavill. V Dune: Part Two se vrátíme na Arrakis a Paul pořádně naloží nejenom Harkonnenům. 

V thrilleru Muti budou Morgan Freeman a Cole Hauser pátrat po vrahovi, který se věnuje černé magii. Ve westernu The Old Way se bývalý pistolník Nicolas Cage střetne se synem své bývalé oběti. 

V komiksovce Strážci Galaxie Vol. 3 se Star-Lord a jeho parta setkají s dokonalým vesmírným válečníkem Adamem Warlockem. V dramatu Eureka bude Viggo Mortensen stopovat zločince, který mu unesl dceru. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace