Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na pivu s režisérkou Myši patří do nebe a nové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
bruisersdenisa grimmováfilmy v sítihalle berrymyši patří do nebena pivu s civalemnetflixred noticewill ferrell
Cival s režisérkou animované pecky, Dwayne Johnson na Netflixu a Halle Berry s oscarovými ambicemi 

Letos nám sice čeští filmaři připravili až nečekaně štědrou nabídku kvalitních děl, ale to možná vůbec nejzajímavější natočili Jan Bubeníček a Denisa Grimmová. Jejich Myši patří do nebe sklízí nadšené reakce už od karlovarského filmového festivalu, a tak jsme rádi, že právě Denisu Grimmovou si mohl Cival pozvat do studia na pivo. Probrali samozřejmě samotné Myši patří do nebe, ale řešili i to, jak moc náročné je u nás točit animáky, jak vůbec vznikají a co s nimi mají společného filmy Wese Andersona. Na pivu s Civalem a Denisou Grimmovou najdete na Youtube a audioverze pak na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Pořad pak můžete ohodnotit na CSFD

Ale nekončíme. Listopad je za dveřmi, a tak je potřeba se na něj připravit. A vzhledem k tomu, že streamovací giganti počítají s tím, že když začne být hnusně, lidi budou víc sedět doma a koukat na filmy, vypustí do světa spoustu zajímavých věcí. A my vám o všech v listopadových Filmech v síti samozřejmě řekneme, doporučíme vám pár dalších pecek a probereme si žebříčky sledovanosti. Jako vždycky jsme na Youtube a audio najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Pokud vás baví, co děláme a chtěli byste nás podpořit, můžete na Patreonu. My budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace