Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtí Postradatelní našli protivníka


ikona
Mr. Hlad
dolph lundgrenexpendablesiko uwaisjason stathampostradatelnísylvester stallonetony jaa
Sylvester Stallone a jeho komando vs řezník z Indonésie.  

Jsou filmy, u kterých není až tak podstatné, o čem jsou, ale koho v nich uvidíme. Jako třeba čtvrtí Postradatelní. První díl byl hodně fajn pocta starým akčním hvězdám, dvojka fajn akční jízda, ovšem u trojky to tvůrci přetaktizovali, když mířili na rating PG-13 a vsadili na mladé herecké tváře, které nikdo nechtěl vidět. 

Čtyřka se má vracet ke kořenům a budou u toho veteráni Sylvester Stallone, Jason Statham nebo Dolph Lundgren a Randy Couture. Zatím to nevypadá, že by měli dorazit Jet Li a Terry Crews, což nás mrzí, ovšem Tony Jaa by je mohl solidně zastoupit. Megan Fox může jedině překvapit a 50 Centa tam nepotřebujeme, ale budiž. Každopádně to vypadá, že tým je plus mínus sestavený a teď se hledá někdo, komu půjde po krku. A Slyova parta už ho našla, i když v tomhle případě možná přecenila svoje síly. 

Zloducha ve čtvrtých Postradatelných si totiž zahraje asi největší akční řezník současnosti Iko Uwais. Indonéský masakrátor ukázal v Raid a v jeho pokračování, že umí lidi likvidovat strašlivými způsoby. A Zásah nebo Jde si pro nás noc to jen potvrdily. V Hollywoodu se zatím k žádné větší roli nedostal. Mihl se v sedmých Star Wars, ale šlo spíš o cameo, 22. míle s Markem Wahlbergem nezaujala (a když už, tak jen jeho účastí) a Snake Eyes: G.I. Joe propadlo. Tohle by však Uwaisovi mohlo pomoct. Měl by ztvárnit bývalého vojenského důstojníka, který si spočítal, že se mu vyplatí spíš kšeftovat se zbraněmi než bojovat ve válkách. A pořídil si i vlastní armádu, aby měli Postradatelní po kom střílet. Tak uvidíme, jak jim to půjde. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace