Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komiksová Batgirl našla záporáka


ikona
Spooner
Adil El ArbibatgirlBilall Fallahbrendan fraserdchbo max
Komiksová hrdinka se porve s bývalou hollywoodskou hvězdou, která možná zažívá menší comeback. 

Batgirl je jednou z těch komiksových postav, s níž Warneři necílí na kina, ale budou s ní chtít podpořit svou streamovací službu HBO Max. A snad by se tedy nemělo jednat o žádnou podvyživenou lacinou produkci. Představit nám ve velkém stylu Batmanovu parťačku v její vlastní sólovce pak má na starost režijní dvojka Adil El Arbi a Bilall Fallah, na jejichž další film jsme po skvělých třetích Mizerech hodně zvědaví. Hlavní role Barbary Gordon se pak ujme Leslie Grace z muzikálu Život v Heights a do role Jima Gordona se vrátí J. K. Simmons z Ligy spravedlnosti. A nyní se k této partičce přidává další slibné jméno.

Hlavního záporáka, jenž půjde komiksové hrdince po krku, si totiž zahraje Brendan Fraser. Ano, velký hollywoodský sympaťák, jehož budeme mít díky Mumii rádi asi vždycky, pokračuje po neveselých osobních i kariérních letech ve svém menším comebacku a po obsazení do novinky Martina Scorseseho Killers of the Flower Moon a hlavní roli v dramatu Whale od Darrena Aronofskyho tu máme další výraznější zářez, který by ho mohl výrazněji vrátit do diváckého i hollywoodského povědomí. A já mu to dost přeju. V Batgirl by si pak měl podle všeho zahrát záporáka jménem Firefly, magora, který má hodně rád oheň. Pro Frasera se pak bude jednat už o druhý DC projekt. Objevuje se totiž také v seriálu Doom Patrol. Doufejme tedy, že Batgirl jeho menší návrat pořádně nakopne. Jen scénář z pera Christiny Hodson, která má na kontě Birds of Prey, mě malinko znervózňuje.  

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace