Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #636 o Duně a Connerym


ikona
do_Od
BondDunafilmyparodieRebecca FergusonSean Connerytrailervíkendový výplach
Kdo byl nejlepší Bond, jak se má Rebecca Ferguson, na jaké LEGO se můžete těšit a kde nejlépe sledovat premiéru Arcane? 

Podzimní výplach

Reklama týdne

Za pár dní bude mít na Netflixu premiéru animovaný seriál Arcane na motivy populární herní série League of Legends. Za seriálem stojí přímo herní společnost Riot, a protože v Riotu i Netflixu dobře ví, kdo je jejich cílovka, hodlají výjimečně povolit streamerům, aby první epizodu seriálu promítli svým sledujícím na Twitch.tv. Jako dobrý, na trailery ve Fortnite to ale nemá.

Filmový fanoušek týdne

Do redakčního mailu nám spadl odkaz na hudební klip od jednoho z našich fanoušků. A byť to není zrovna můj šálek kávy alespoň co se žánru týče, zpracování je tak fajn, že jsme si to nemohli nechat pro sebe.

 

Rozhovor týdne

Rebeccu Ferguson máme rádi. Poté, co si dvakrát zahrála femme fatale v Mission: Impossible ji doslova vítáme v každém dalším filmu s otevřenou náručí, přesto se ale občas zdá, že toho o ní vlastně pořád moc nevíme. Proto teď poseděla s Vanity Fair a o své kariéře se pořádně rozpovídala. Kvůli nám.

Figurky týdne

A teď něco pro fanoušky Star Wars a zejména seriálu The Mandalorian. Hasbro totiž představilo novou sérii figurek ze druhé série, pokud vás tedy dostal návrat Boba Fetta, potěšil Timothy Olyphant jako Cobb Vanth, nebo jen chcete další kantýnu do sbírky, zamiřte sem pro víc informací.

Rozbor týdne

Fascinoval vás svět Duny, a chtěli byste se do něj ponořit o něco hlouběji? Tak sáhněte po knížce, protože nic lepšího v takové situaci asi dělat nejde. Nicméně kdybyste přece jen ještě váhali a chtěli nejdřív stručný rozbor na YouTube, ten od IGN asi pomůže.

Upřímný trailer týdne

Upřímné trailery sem už moc nedáváme, protože se nám všem docela ohrály. Ale čas od času se přece jen stane, že přijde něco, co za to podívání ještě stojí. A souhrn všech bondovek s Connerym tohle přesně splňuje.

LEGO týdne

A teď k mým oblíbeným kostičkám. Pokud patříte mezi vášnivě stavitele, sběratele, nebo jenom někoho, kdo má příliš mnoho volného času, a zároveň se řadíte mezi fanoušky seriálu Kancl, má pro vás společnost LEGO dobré zprávy. Brzo si totiž budete moci postavit svůj vlastní…kancl.

Parodie týdne

Tahle SNL parodie na Squid Game s Petem Davdsonem a Ramim Malekem rozesmála internet už před týdnem, do výplachu se ale vešla až nyní, a já vás o ni prostě nemohl ochudit. Jenom bacha, je to fakt návykový.

Herní trailer týdne

Minule tu byly trailery z DC FanDome na očekávané dvě komiksové týmovky, Suicide Squad: Kill the Justice Legaue a Gotham Knights. Dnes se vrhneme na něco komornějšího, a totiž nový příspěvek do Dark Pictures Anthology, House of Ashes. Hororová adventura už je venku, pokud nad ní ale stále váháte, třeba vás přesvědčí parádní launch trailer.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, jestli byste chtěli, aby Tom Holland pokračoval jako Spider-Man. Spousta z vás psala ne, a za to vás nemám rád. Protože to ovšem bylo tak půl na půl, nebudeme o tom raději dál mluvit.

Dnešní duelová otázka je jasná. Do kin šel totiž film Poslední souboj neboli The Last Duel od Ridleyho Scotta, a já chci jednoduše vědět, jaký film máte od mistra nejradši. Název jako obvykle do předmetu a v textu se rozepište.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (37)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace