Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #635 o Sebevražedném oddílu a slovenském boji s covidem


ikona
Mr. Hlad
batmobilgotham knightsjames bondlegostar warssuicide squadvíkendový výplachx-wing
Jak vypadají nové hry ze světa DC? Kde na Sibiři přistál X-Wing? A jak probíhala pandemie na Slovensku?  

Řádný výplach

X-Wing týdne
Uprostřed Sibiře toho moc není. Zima a medvědi. Ale teď taky X-Wing. Slavný letoun z Hvězdných válek si tu začali stavět ruští nadšenci, kteří neměli během pandemie do čeho píchnout. A docela se jim povedl

Film týdne
S Coronavirem jsme dýl, než by se nám líbilo. Ale už alespoň trošku tušíme, jak se chová a jak proti němu bojovat, což je oproti prvnímu roku vcelku solidní pokrok. Jenže na ten první rok by se nemělo zapomínat. Střihač, jeden z autorů Králů videa a teď už i režisér Peter Pavlík, kterého můžete znát z diskusí pod nickem Pepo, natočil dokument 7829 km od Wuchanu o tom, jak první covidový rok probíhal v typickém malém slovenském městě Rimavská Sobota. Průšvihy, naděje, chaos, další průšvihy, další naděje, lidé plní optimismu i lidé, co toho v hlavě moc nemají, ale mají názor… prostě to, co znáte ze svého okolí. A je to hodně poctivé. 

Hra týdne
Sebevražedný oddíl to v kinech zkusil už dvakrát, takže je čas na hru. Pár záběrů jsme z ní už viděli, teď ji však tvůrci představili v novém traileru a vypadá to na hodně zábavnou divočinu. Navíc ne každý den dostanete šanci zabít Supermana. 

Plakáty týdne
Na Disney+ se na konci měsíce objeví LEGO Star Wars Terrifying Tales, další pokus ždímat prachy ne z jedné, ale dvou značek. Budiž. V každém případě Disney teď vypouští do světa LEGO plakáty k hororovým klasikám. Zatím jsou venku jen dva, ale v tomhle článku by jich časem mělo být víc. Tak si to hlídejte, pokud vás baví. 

Hvězda týdne
Před několika dny uběhlo sedmnáct let od smrti Christophera Reeve, nejslavnějšího představitele Supermana, který se po ošklivé nehodě ocitl upoutaný na vozíku, ale s herectvím neskončil. Krom Supermana ale hrál i v jiných a mnohdy dost zajímavých filmech a rozhodně stojí za to připomenout si, co nám po něm zůstálo. Málo toho není. 

007 týdne
Daniel Craig s Bondem skončil a snad se brzy dozvíme, kdo přijde po něm a jakým směrem se celá série posune. Někdo má radost, někdo ne. Spousta lidí ale volá po návratu ke stylu Pierce Brosnana, v jehož bondovkách bylo všechno tak nějak pohodovější. Na Joblu se rozhodli Brosnana a Craiga porovnat a vyzobat ty nejzásadnější rozdíly. A udělali to docela poctivě. 

Premiéra týdne
Jamie Lee Curtis vyrazila na premiéru Halloween zabíjí a rozhodla se pojmout to trošku jinak. Jako hororová ikona si řekla, že se oblékne jako jiná hororová ikona a shodou okolností i její matka Janet Leigh. A vypadala, jakoby si odskočila z placu Psycha

Další hra
Suicide Squad už tu máme, tak se podíváme i na Gotham Knights. O téhle hře už jsme ve výplachu psali, ale je tu nový trailer, který se soustředí víc na příběh a vy tak můžete zjistit, jestli vás vůbec zajímá to, co se bude v Gothamu dít a jestli to budete chtít hrát. 

Batmobil týdne
Batman se vrátí. Repsektive spíš jeho auťák, se kterým si budete moci zajezdit ve hře Rocket League, což je taková vcelku zábavná kombinace destruction derby a fotbalu. A batmobilů a gothamovských autíček bude mimochodem víc. 

Duel týdne
V minulém výplachu se vás do_od ptal, komu byste svěřili režii další bondovky. Padala známá jména jako Martin Campbell, ale došlo i na Denise Villeneuvea, Chada Stahelskiho, Guye Ritchieho a spoustu dalších. Posuďte sami

Dnes se podíváme na Toma Hollanda, ten naznačil, že jeho třetí Spider-Man bude možná poslední. Chtěli byste, aby Tom Holland jako Spider-Man pokračoval? Svoje ANO a NE pište do předmětu a rozkecejte se v textu. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace