Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude třetí Spider-Man posledním pavoučím filmem?


ikona
Spooner
bez domovamarvelno way homesonyspider-mantom holland
Spider-Man už se brzy porve se starými záporáky. Bude to ale znamenat konec pavoučí série? 

Ještě před několika lety to vypadalo, že si Sony značku Spider-Mana po filmech s Andrew Garfieldem tak trochu zabilo. Jenže pak přišel chytrý tah v podobě dohody s Marvelem, propojení s MCU a sázka na mladého Toma Hollanda a studio je s komiksovým hrdinou zase na koni. A věří si tak moc, že pavoučí vesmír (zatím) úspěšné rozšiřují o sólovky záporáků v čele s Venomem a Morbiem. Samotný Spider-Man se pak letos ve snímku s podtitulem Bez domova dočká už své třetí štace, v níž bude s Doctorem Strangem řešit neplechu okolo multivesmírů, narazí na staré záporáky v čele s Green Goblinem či Doctorem Octopusem a tím návraty známých tváří nejspíš neskončí. A možná se zde bude v tržbách útočit i na miliardovou hranici. Nyní to navíc vypadá, že by trojka mohla být i nečekaným a osudovým vyvrcholením celé série.

Naznačil to alespoň samotný Tom Holland, který v rozhovoru pro EW uvedl, že nový díl natáčeli způsobem, jako by se jednalo o poslední díl franšízy, jenž završí mnoho motivů, zápletek a všechno zkrátka doputuje ke svému konci. A zejména se tím završí teenagerský styl celé trilogie. Což dává vlastně i smysl, protože třetím dílem, a ještě jedním doposud nespecifikovaným snímkem, propojení s MCU teoreticky končí a herec zatím neví, co bude dál. 

I když se zdá logické, že minimálně Sony nebude chtít při aktuálním úspěchu a ambicích studia Hollandův konec a nejspíš si ho brzy pojistí další smlouvou, jisté završení nás zřejmě čeká. I když se tedy konec Spider-Mana zdá tedy velmi nerealistický, bude se jednat minimálně o závěr „Homecoming“ trilogie. Sám Holland totiž v rozhovoru dodává, že pokud by se ke značce s tvůrci vrátil, jednalo by se o zcela jiné, zřejmě už dospělejší, pojetí, jež by razantně změnilo svou atmosféru a styl. Necháme se tedy překvapit, co za případné změny nás po letošních Vánocích ve Spideyho značce bude čekat.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace