Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Fantastická zvířata a pivko s oscarovými ambicemi


ikona
Mr. Hlad
assassins clubfantastická zvířatahenry goldingkamil filana obzorupeter farrellyrussell crowetetristhe greatest beer run evertimothée chalametwonka
Kam se vydá Mlok Scamander? Je Timothée Chalamet lepší Wonka než Depp? A kdo z českých filmařů stihl letos dva kousky?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Režisér Oldboye Park Chan Wook se ve své novince Decision to Leave vydá do hor řešit podivnou vraždu. V Assassins Club se nejlepší zabiják světa střetne se sedmi kolegy, kteří dostali úkol ho zlikvidovat. 

Timothée Chalamet se jako Wonka vydá ve stopách Johnnyho Deppa a ukáže, jaký byl excentrický majitel čokoládovny zamlada. V Senior Year se hlavní hrdinka po dvaceti letech v kómatu probudí a chce se vrátit na střední školu. 

Ve filmu Tetris zjistíte, jak vznikla nejslavnější hra všech dob a co se dělo, když se mělo zjistit, kdo za to dostane zaplaceno. V The Greatest Beer Run Ever bude režisér Zelené knihy vyprávět o tom, jak jeden mladík vyrazil do války ve Vietnamu za svými kámoši, se kterými si chtěl dát pivko. 

Dokument Síla se točí okolo filmového kritika Kamila Fily a jeho snahy experimentovat se steroidy a pátrání po tom, jak řešit krizi mužské identity. Ve fantasy Hocus Pocus 2 se opět vrací trojice čarodějnic a chce dělat pořádný binec. 

Ve třetí části fantasy Fantastická zvířata a kde je najít se s Mlokem Scamanderem a nově i Madsem Mikkelsenem podíváme do Brazílie.  V létě ti řeknu, jak se mám je letos už druhý film Marty Ferencové, která nechá hrdiny před čtyřicítkou rekapitulovat jejich životy. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace