Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jake Gyllenhaal a tvůrci Vyproštění vyrazí do studené války


ikona
Mr. Hlad
deadpooljake gyllenhaalprophetsam hargrave
Jake Gyllenhaal si to rozdá s nácky a KGB 

Jakea Gyllenhaala máme rádi, ale ve fázi „má našlápnuto k tomu, aby z něj byla superhvězda“ se pohybuje už docela dlouho a měl by s tím něco dělat. Pokud chce samozřejmě a on možná nechce. Gyllenhaal se nikdy nevyhýbal malým filmům, na ty velké si však udělal čas vždycky. A ani komiksům se nevyhýbal. Jeho Mysterio v posledním Spider-Manovi byl navíc docela fajn záporák a doufáme, že ho ještě uvidíme. V každém případě u komiksů hodlá zůstat, jen ve své novince Prophet změní stranu, za kterou bude kopat. Nebo to alespoň zkusí. 

Komiks, který napsal spoluautor Deadpoola Rob Liefeld, začíná během druhé světové války, kdy se John Prophet rozhodne kývnout na nabídku nacistických vědců, aby se zúčastnil tajného projektu. Nedělá to z přesvědčení, jen chce nějaké peníze a jídlo pro svou rodinu. Experiment se povede a náckové mají svého supervojáka, jenže pak začne spojenecké bombardování a Prophet skončí zavalený sutinami. A najdou ho až po dvaceti letech. John se tak probouzí do nového světa. Manželka je po smrti, dcera jím pohrdá a agenti KGB mu jdou po krku, protože kdo by během studené války nechtěl vlastního nadčlověka? 

Scénář píše veterán Marc Guggenheim, který má prsty v komiksovkách od DC Arrow nebo Legendy zítřka a před lety napsal třeba i Green Lanterna, tak si snad vybere lepší chvilku. Na druhou stranu máme tu záruku, že i když to možná bude pitomé, bude to nejspíš zároveň i zábavné, minimálně tedy v akčních scénách. Režie se totiž ujme Sam Hargrave, jenž v Praze natáčí dvojku Vyproštění a v jedničce ukázal, že jako bývalý kaskadér si s akcí umí poradit. 

---

Vytáhni v hospodě: Než se z Gyllenhaala stal herec, živil se jako plavčík. Prý nikdy neměl příležitost zachránit někomu život. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace