Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #634 o Aně de Armas a slavných blockbusterech


ikona
do_Od
Ana de ArmasblockbusteryDaniel CraigMatrix 4Není čas zemřítThe Batmanvíkendový výplachZelený rytíř
Jak vypadá nové batmanovské LEGO, proč je Ana de Armas nejroztomilejší herečka na světě a co filmového si můžete koupit? 

Veselý výplach

Soundtrack týdne

Těšíte se na novinku Edgara Wrighta? Psychologický horor Poslední noc v Soho už se pomalu ale jistě blíží, pokud se tedy nemůžete dočkat, a rádi byste se na film naladili alespoň hudebně, Wright má pro vás menší ochutnávku.

 

Blockbustery týdne

Normálně bych vás tu Jamesem Cordenem nemučil, jenže britský moderátor, herec a komik si teď pozval do pořadu Daniela Craiga, aby společně oslavili 24 známých blockbusterů během deseti minut a…není to vůbec zlé. Navíc přijde i pár překvápek.

Podvádění týdne

Vanity Fair si pozvalo experta přes podvádění v casinech, aby posoudil, jak moc se počítání karet nebo jiné filmové podrazy blíží realitě.

Lego týdne

Už jen pár dní zbývá do nového traileru na chystaného Batmana. Ukázky z nového LEGO merche ale dorazily už nyní, pokud tedy přemýšlíte nad ideálním dárkem pod stromeček, můžete se tadytadytady a tady inspirovat čtyřmi novými sety z chystané komiksového události. Jenom bacha na malé spoilery.

Behind the scenes týdne

Temný případ, Hra o trůny, Zaklínač, Tiger King a teď Hra na oliheň. Internet zkrátka potřebuje seriály, o kterých by mohl mluvit, a Netflix opět doručil. Jihokorejská novinka v poslední době ovládla veškeré internetové diskuse, pokud ale z nějakého důvodu netušíte, o čem je řeč, zamiřte sem. Vás ostatní by pak mohl zajímat výlet zpoza kamery. Jenom pozor na spoilery.

Rozhovor týdne

Ana je zlatíčko, v bondovce Není čas zemřít má fantastické scény, a tak si teď zaslouženě prošla klasickým kolečkem televizních rozhovorů. Jestli vás tedy baví herečku sledovat, nebo třeba jen poslouchat, tak doporučím ten čerstvý s Fallonem. Fallon je sice pako, ale Ana opět jen zářila.

Rekvizita týdne

Nevím jak vy, ale já doteď třeba netušil, že má studio A24 vlastní filmový obchod. Vedle cool soundtracků, speciálních režisérských sestřihů, plakátů, placek nebo třeba puzzlí si tam teď navíc můžete koupit i kopii Gawainova meče ze Zeleného rytíře. Osobně bych raději tak trochu jiný meč, ale proti gustu...

Druhý behind the scenes týdne

A zpátky k Aně. Vedle roztomilých rozhovorů s herečkou tento týden vyšel taky výborný behind the scenes featurette k Není čas zemřít, který se více zaměřuje na postavu agentky Palomy a její představitelku Anu de Armas. A je to zase absolutní must watch.

Matrix týdne

A další featurette. S tímto se tentokrát podíváme zpátky do Matrixu, kdy hvězdy nového filmu vypráví o tom, co pro ně znamenala původní trilogie.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, jakou bondovku jste viděli jako první, a co jste na ni říkali. Odpovědi si můžete pročíst zde.

U Jamese Bonda ještě chvíli zůstaneme. Herci ještě určitě přijdou na přetřes, mě by teď spíš zajímalo, kdo by podle vás měl příští bondovku natočit. Jméno režiséra nebo režisérky napište do předmětu a v textu se rozepište.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace