Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s pokračováním Jokera?


ikona
do_Od
BatmanDCJoaquin PhoenixJokermiliardaTodd PhillipsWarner Bros.
Joaquin Phoenix zůstává otevřený možnosti návratu do role Jokera. Dočkáme se toho ale někdy? 

Dva Oscaři a 1 miliarda důvodů navrch, tolik zhruba k otázce, jestli by si temný komiksový origin Jokera zasloužil pokračování. Režisér Todd Phillips spolu s hlavní hvězdou filmu Joaquinem Phoenixem na možnost pokračování ostatně museli ustavičně odpovídat už v době premiéry snímku v roce 2019 (to to letí). O dva roky později ale zatím stále nemáme jasno, jestli se dvojky vůbec někdy dočkáme. Minimálně Phoenix by ale stále byl pro.

Herec to prozradil v novém rozhovoru se serverem The Playlist. Phoenix si momentálně užívá kariérní volnosti, kdy si po své oscarové výhře může dělat de facto co se mu zachce. V budoucnu tak například dostaneme jedno rodinné černobílé drama C´mon C´mon, posléze hororové retro Disappointment Blvd od Ariho Astera a pak? Pak by údajně herci vůbec nevadilo vrátit se na plac dvojky Jokera. Potíž je v tom, že ani on sám neví, v jaké fázi se případný sequel momentálně nachází.

Warneři v tom nejspíš mají sami bordel, letošní událost DC FanDome nabídne trailery na nového Batmana (ze samostatného univerza), Flashe (z předchozího DCEU) a Black Adama (kam by Rock pro změnu rád procpal Supermana s tváří Cavilla). Jak do toho všeho zapadá pokračování Jokera, které už by nebylo originem, ale zkrátka superpadoušským filmem, v němž by se Joker chtě nechtě musel setkat s dalšími postavami z Gothamu? To je hádanka, kterou musí vyřešit nejen zoufalí producenti (koneckonců kolik filmů od DC má miliardu, že), ale i potenciální scenáristé, než se vůbec někdo ujme telefonu, aby Joaquina připravil k návratu pod klaunovský make-up. Mimochodem, chce tady vůbec někdo tuhle dvojku?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace