Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy budeme znát novou tvář Jamese Bonda?


ikona
Spooner
daniel craigjames bondnení čas zemřít
Poslední bondovka Daniela Craiga už plení kina. Kdy se agent 007 vrátí? 

Craigova bondovská rozlučka Není čas zemřít před pár dny konečně dorazila do kin, a i když se mnozí po všech těch odkladech a kvůli stále komplikované situaci v kinech báli failu, zatím to vypadá, že se James Bond vrátil po komerční stránce s plnou parádou. Režisér Cary Joji Fukunaga navíc obstaral herecké hvězdě opravdu důstojné rozloučení, které si Craig dost užil. A diváci po mizerném Spectre ve většině případů taky. Craigova etapa je tím pádem u konce a fanoušci si teď budou samozřejmě klást otázky, kdo bude novým Jamesem Bondem, a jakým tvůrčím stylem se jeho další dobrodružství vydá. Na odpovědi si ale podle všeho ještě docela dlouho počkáme.

Hlavní producenti série Michael G. Wilson a Barbara Broccoli totiž potvrdili, že hledání nového agenta s povolením zabíjet stále nezačalo a ještě nějaký pátek nezačne. Tvůrci zkrátka chtějí, aby si Craig užil své poslední chvíle bondovské slávy naplno. Což bude díky současnému úspěchu asi ještě pár měsíců trvat. Hledání nového Bonda a nejspíš i nového stylu série tak nezačne dříve než v roce 2022 a je dost možné, že se oznámení nové tváře můžeme klidně dočkat ještě později.

Tady se prostě nikam nespěchá a i nový majitel Amazon Studios bude nejspíš chtít, aby se další Bond představil pod jejich křídly s plnou parádou. O kinopremiéru se pak naštěstí u této značky bát nemusíme. Producenti totiž potvrdili, že i přes streamovací studio za zády se stále naplno počítá s multiplexy. Nekonečných spekulací, jestli bude Jamesem Bondem Henry Cavill, Tom Hiddleston či Tom Hardy (i když to nakonec bude někdo úplně jiný) se tak na internetu asi ještě dlouho nezbavíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace