Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #633 o X-Wingu a bondovských autech


ikona
Mr. Hlad
eternalsjames bondmarvelstar trekstar warsvíkendový výplachwhat ifx-wing
Jak řídí bondovská auta profíci? Ve kterém muzeu budou mít X-Wing? A která herecká legenda poletí do vesmíru?  

Velkolepý výplach

Vesmírný turista týdne
Vydat se do vesmíru je jednodušší než kdy dřív. Pokud máte hromadu peněz, nebo jste strašně slavný. Nebo obojí. William Shatner, legendární kapitán Kirk ze Star Treku, se tam díky Jeffu Bezosovi podívá. A stane se v devadesáti nejstarším astronautem vůbec!

Herec týdne
V Americe má premiéru prequel Rodiny Sopránů The Many Saints of Newark, kde si mladého hlavního hrdinu zahraje syn Jamese Gandolfiniho Michael. James nás opustil před osmi lety, takže tenhle film je ideální příležitost, jak na něj zavzpomínat. 

Auto týdne
James Bond jezdil spoustou klasických aut, ale Aston Martin je jen jeden. A málokdo má tu možnost se v něm projet. Teď ji dostal Sebastian Vettel, který to za volantem umí minimálně stejně jako Bond. A dost si to užil. 

Barák týdne
Máte něco kolem jednoho a čtvrt milionu dolarů a nevíte, co si s těmi penězi počít? Rádi byste investovali do nemovitosti v Americe? A chcete si měnit trenky každou druhou hodinu? Není problém. Dům, který inspiroval sérii V zajetí démonů, je na prodej

Muzejní kousek týdne
V americkém National Air and Space Museum můžete vidět všechno, co kdy létalo. Od srandaletounů bratří Wrightů přes stíhačky a dopravní letadla až po raketoplány. A teď tam bude X-Wing, v němž létal Poe Dameon. Jen je potřeba dát ho trošku dohromady. 

Nelogičnosti týdne
Chtít po seriálu, který je kompletně založený na hrátkách s alternativními vesmíry a je to navíc spíš takový bonus, aby byl stoprocentně logický a absolutně všechno v něm sedělo, není úplně fér. Ale možná, že tvůrci What If…? si pár věcí pohlídat mohli. A nebo byli chytřejší, než by se mohlo na první pohled zdát? 

Další barák týdne
A máme tu další barák a další horor, tentokrát nic kupovat nemusíte, ale pokud byste si chtěli zaletět za oceán a trošku se vyblbnout, můžete si přes Airbnb zařídit pobyt v domě, kde se odehrával Vřískot. A k tomu dostanete jako bonus pořádně děsivou show. Všechny prachy jdou na charitu, což je fajn

Představovačka týdne
Už za pár týdnů dorazí do kin marvelovská týmovka Eternals. Tuhle partu jsme ještě nikde neviděli a navíc jich bude docela hodně, takže je lepší se před premiérou trošku připravit a seznámit se s hrdiny. A u Marvelu se nám to rozhodli usnadnit. 

Návraty týdne
Asi jste zaznamenali, že v Halloween Kills se Michael střetne s lidmi, se kterými se potkal už v úplně prvním filmu, tehdy šlo však o děti nebo o poměrně mladé lidi. David Gordon Green zvládl všechny představitele ukecat k návratu a abyste neměli binec v tom kdo je kdo, mrkněte na krátký featurette. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se vás ptali na nejlepší adaptaci díla Williama Shakespeara. A padaly hodně zajímavé filmy. Romeo a Julie od Luhrmanna, Jindřich V. od Branagha, ale i nový Macbeth nebo klasika Zkrocení zlé ženy. Podívejte se sami. 

Tentokrát by nás zajímalo, jakou bondovku jste viděli jako první a co jste na ni říkali. Názvy filmů sypte do předmětu a v textu se rozepište. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace