Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Willy Wonka vítá lákavé tváře


ikona
Spooner
karlík a továrna na čokoláduolivia colmanrowan atkinsonTimothée Chalametwilly wonka
Režisér Paddingtona se podívá do mládí slavného majitele továrny na čokoládu. A bude sázet na prověřené herecké jistoty.  

Výstřední majitel továrny na čokoládu Willy Wonka z pera spisovatele Roalda Dahla se podíval před kamery už dvakrát a v obou případech u diváků silně zabodoval. A dalo by se říct, že tábory příznivců legendárního Genea Wildera a těch, co mají radši ulítlejší verzi s Johnem Deppem jsou do počtu poměrně vyrovnané. Již brzy se však k těmto dvěma skvělým zpracováním bude chtít přidat třetí. Snímek pojmenovaný jasně a jednoduše Wonka nám ovšem tentokrát nenabídne Karlíkův výlet do čokoládovny, ale zaměří se na mladou verzi titulní postavy a její dobrodružství před otevřením slavné továrny. Už nějaký pátek se ví, že populární charakter tentokrát ztvární vycházející herecká hvězda Timothée Chalamet a za kameru si sedne režisér výtečné jedničky i dvojky Paddingtona Paul King. A tím zajímavá jména u projektu rozhodně nekončí.

 

Kamery nového Wonky se totiž začínají pomalu ale jistě rozjíždět, a tak tvůrci zveřejnili kompletní obsazení. A najdete mezi nimi i hodně zajímavá jména. Kromě jeho oblíbenkyně a oscarové laureátky Sally Hawkings, s níž si evidentně u Paddingtona sednul, totiž dorazí další držitelka zlatého plešouna a jedna z nejoceňovanějších hereček posledních let, Olivia Colman z Favoritky či seriálové Koruny. Dále se objeví také Keegan-Michael Key z Predátora: Evoluce a v neposlední řadě také Rowan Atkinson. Což je jméno, které mi dělá upřímně největší radost, protože představitele Mr. Beana je v posledních letech docela málo a další větší projekt mu rozhodně přeji. Wonka tak možná neláká úplně hvězdy první svítivosti, ale sázka na herecké jistoty a kombinace Chalamet/Atkinson/Colman mi zní vlastně dost lákavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace