Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záznam MZ Live #172 o Bondovi a Duně a říjnové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdenis villeneuvedunefilmy v sítijames bondjames wanláska pod kapotoumalignantmz liveno time to diesuicide squadzrcadla ve tmě
Opět ve studiu a tentokrát s agentem 007 a velkofilmovou Dunou 

Tak jsme to přežili, ale nebyla to sranda. Kdo koukal naživo, ten ví, že MovieZone Live! 172 jsme museli startovat dvakrát a ty hlavní potíže jsme zvládli vyřešit až během živého přenosu. Ale nakonec jsme to zvládli, takže to dopadlo plus mínus dobře. Probírali jsme bondovku Není čas zemřít, velkolepou sci-fi Duna, hravý horor Jamese Wana Zhoubné zlo nebo komiksovku Sebevražedný oddíl. Podívali jsme se ale i na domácí filmy, které byste určitě neměli minout, komorní Zrcadla ve tmě a strhující Lásku pod kapotou, která smazává hranici mezi dokumentárním a hraným filmem. 

MovieZone Live si jako vždycky můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Hodnotit ho pak můžete na CSFD. To ale není všechno. Je začátek října, takže venku jsou i nové Filmy v síti, které taktéž najdete na Youtube a v audiu na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Pokud byste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Patreonu, my budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace