Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Spider-Mana ulovil hvězdy pro svou novinku


ikona
Mr. Hlad
brad pittgeorge clooneyjon wattsspider-man
Režisér nových Spider-Manů to tentokrát zkusí bez superhrdinů, ale s hereckými superhvězdami.  

Už za pár týdnů uvidíme v kinech komiksovku Spider-Man: No Way Home. Ta má hodně velké ambice a snad se jí povede je naplnit. Pro režiséra Jona Wattse půjde už o třetí komiksovku v řadě, ale vypadá to, že po ní si dá od sueprhrdinů pauzu. Jestli na delší dobu, nebo si jen odskočí k jiným filmům, to zatím ví asi jen on a možná někdo u Sony. V každém případě tahle pauza je pochopitelná. Ne každý den může člověk točit se dvěma hereckými ikonami, které jsou navíc co se práce týče hodně vybíravé. 

Ve filmu, který zatím ještě nemá název, se totiž sejdou bývalí Dannyho parťáci George Clooney a Brad Pitt. Ten první se poslední dobou zaměřuje spíš na režii, druhý si konečně nedávno vybojoval hereckého Oscara a řadí se k hercům, na jejichž projekty jsme zvědaví, ať už jsou o čemkoliv. V tomhle případě to navíc zní fakt docela zajímavě. Watts, který krom režie obstará i scénář, bude vyprávět příběh dvou „fixerů“, lidí, jimž zavoláte, pokud máte problém a obvykle takový, o jakém by neměla vědět policie. Potíž je, že ti dva jsou zvyklí pracovat sami, nová prácička je ale donutí spojit síly, protože na tenhle kšeft by možná sólo neměli. 

Momentálně se řeší, u koho projekt skončí a vzhledem k jménům všech zúčastněných není asi žádné překvapení, že o něj mají zájem prakticky všichni v Hollywoodu. Watts vyjednává se Sony, Lionsgate, MGM, Warnery, Netflixem, Applem, Amazonem, Annapurnou nebo Universalem. Uvidíme, u koho to celé skončí. A jestli Watts ukáže, že zvládne jako filmař obstát i bez superhrdinů. Docela mu věříme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace