Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: další Expendables a animovaný Mario


ikona
Mr. Hlad
chris prattexpendablesna obzorupokerfacerussell crosesuper mario brossylvester stallonetransformers
Jak vypadají Transformers jako zvířata? Napraví si Mario svou reputaci? A kteří Postradatelní se vrátí do akce?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru Transfusion se bude muset Sam Worthington vydat do podsvětí, aby zachránil svého syna. Russell Crowe si v Poker Face zahraje karty se starými známými a zkusí je potrestat za staré hříchy. 

The Expendables 4 se do akce vrátí Sylvester Stallone a Jason Statham a nově dorazí třeba Megan Fox nebo Tony Jaa. V thrilleru Sharper bude Sebastian Stan okrádat miliardáře z Manhattanu. 

V thrilleru The Yacht se bude hrdinka schovávat před trojicí zločinců v nedobytné kajutě na výletní lodi. V Transformers: Rise of the Beasts zjistíte, jak to vypadá, když se obří roboti mění v obří zvířata. 

V hororu Orphan: First Kill se vrací šílená Eshter, dospělá vražedkyně v dětském těle. A zase s ní asi bude těžké pořízení. V dramatu Kryštof se mladý mnich bude v padesátých letech pokoušet pomáhat lidem utéct z Československa. 

Super Mario Bros.: The Movie se představí herní ikona a nejslavnější instalatér všech dob Mario. A bude zachraňovat princeznu Peach. V komedii Superžena bude Eva Toulová bojovat proti předsudkům svého okolí. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace