Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #632 o Bondovi a Hawkeyeovi


ikona
Mr. Hlad
007brendan fraserdiablofantastic fourhawkeyejames bondvíkendový výplachwolverine
S čím vším se vyblbnul agent 007? Kdo bude mluvit Hawkeye v novém podcastu? A co měl Wolverine společného s Fantastickou čtyřkou?  

Regulérně podzimní výplach

Boty týdne
Boty od značky Vans jsou to poslední, co bychom si spojovali s filmovými horory. Ale to se teď mění. Chcete mít na nohách Jasona Voorheese nebo balónky od Pennywise? Není problém

Hráč týdne
Asi jste zaznamenali, že vyšla nová verze herní klasiky Diablo II a je potřeba ji lidem prodat, takže po hromadě trailerů týkajících se hry samotné a jejích charakterů bylo potřeba vytáhnout člověka, který vypadá, že by si toho Diabla dokázal skutečně podat. Někoho, jako je Winston Duke. 

Bondovská udělátka týdne
Bondovky s Danielem Craigem mám hodně rád, ale jedna věc mi v nich chybí. Ty trhlé vynálezy starého dobrého Q. Jetpack, loď maskovaná za krokodýla, zabijácký mobil a vůbec podobné vylomeniny. A že jich bylo!

Pocta týdne
Norm MacDonald byl v Americe kultovní komik, u nás ho ale znalo docela málo lidí, přestože pár filmů natočil. A bohužel nás nedávno opustil, takže si na něj můžete zavzpomínat, nebo zjistit, jestli stojí za to trošku si tuhle legendu nakoukat

Herec týdne
Brendan Fraser zazářil v Mumii i dalších filmech, posledních pár let ale řešil ošklivé osobní problémy, kvůli kterým prakticky zmizel z kin. To se ale mění, ve svých novinkách ho budou mít Martin Scorsese nebo Darren Aronofsky, takže šance na velký návrat tu je. Tak buďte připraveni a trochu si Frasera nastudujte. 

Virtuální realita týdne
Muži v černém se sice v kinech naposledy objevili v hodně nepovedeném sequelu/restartu s Chrisem Hemsworthem, pořád ale mají mezi fandy docela velké jméno. Takže si někdo řekl, že ho zkusí vytěžit přes VR hru. Zkusíte ji? 

Podcast týdne
Hawkeye se ještě letos dočká svého seriálu na Disney+, ale tím to pro něj nekončí. Podívá se totiž i do světa podcastů, protože se chystá Marvel's Wastelanders: Hawkeye. Děj se má odehrávat v budoucnosti, kdy zloduši povraždili všechny Avengers krom jeho. A on se chce pomstít. Podcast namluví Stephen Lang, což je hodně fajn volba

Spolubydlící týdne
Venom 2 se velmi brzy objeví v kinech a je potřeba přitlačit na propagaci. A zkusit oslovit sportovní fanoušky. Asi jen oni ocení video, ve kterém Eddie Brock s Venomem dostanou nového spolubydlícího, fotbalovou hvězdu George Kittla. 

Cameo týdne
Fantastická čtyřka od Tima Storyho a její pokračování nejsou filmy, které by si člověk potřeboval pamatovat. Ale mohly být. Původně v nich měl mít totiž cameo Hugh Jackman jako Wolverine. Nevyšlo to, ale tohle video s nedodělanými triky ukazuje, že to mohl být… no možná nejzajímavější moment z obou filmů. 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, jestli se víc těšíte na Dunu, nebo na bondovku Není čas zemřít. S poměrně velkým přehledem vyhrála nová adaptace sci-fi klasiky Franka Herberta. 

Dnes se podíváme na klasiku. Vzhledem k hodně povedenému traileru na The Tragedy of Macbeth by nás zajímalo, jaká adaptace díla Williama Shakespeara se vám líbila nejvíc. Název napište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace