Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Con Air a Na pivu s Civalem a Kocourem


ikona
Mr. Hlad
con airjerry bruckheimerkocourmoviezone livemz live speciálna pivu s civalemnicolas cage
Nicolas Cage v letadle plném vězňů a Kocour u Civala a jeho piva 

Co je lepší než jedno nové video? Dvě nová videa! Tenhle pátek vám zkusíme zpříjemnit hned dvakrát, přičemž jednou u toho bude Cival a jeho pivo a podruhé Nicolas Cage a MovieZone Live. A dohromady jsou to víc jak dvě hodiny povídání o všem možném. 

Cival už si doma dostavěl studio a bylo potřeba pořádně ho otestovat, takže si k tomu přizval Kocoura, jednoho z otců-zakladatelů MovieZone. Ten sice už pověsil psaveckou kariéru na hřebík, i když se nám v poslední době daří přemlouvat ho, aby si občas napsal nějaké to VIM. Před kameru se mu nechtělo, ale vedle Civala a jeho pivka se rozpovídal o filmech, začátcích MovieZone, CSFD, kterému pomáhal na svět a vůbec o všem. Na pivu s Civalem si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast, pořad pak můžete ohodnotit i na CSFD

Venku je však i nové MovieZone Live, kde jsme se podívali na jeden z nejzábavnějších akčních filmů devadesátých let a dost možná největší divočinu, jaká kdy vznikla pod dohledem Jerryho Bruckheimera. Nicolas Cage a jeho Con Air jsou strašlivá pecka! MovieZone Live najdete na Youtube a audio opět na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast, ohodnotit nás pak můžete na CSFD a kdybyste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Patreonu. Budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace