Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Snake Eyes opět mezi zabijáky


ikona
do_Od
Assassin ClubDaniela MelchiorHenry GoldingKurýr: RestartNoomi RapaceSam NeillSnake Eyes
Henry Golding, Noomi Rapace a Sam Neill členy zabijáckého klubu. 

Jen co Henry Golding dokončil svoji misi v prequelu G.I. Joe coby mysteriózní hrdina Snake Eyes, vydá se tenhle sympaťák zase zpátky mezi zabijáky. Herec se totiž stal hvězdou akčního thrilleru Assassin Club, jenž byl nedávno natáčen v Itálii. Nebude pak mezi nájemnými vrahy sám, vedle Goldinga bychom se ve filmu měli dočkat ještě Noomi Rapace, Sama Neilla a Daniely Melchior, kterou jste nedávno mohli prvně spatřit v novém Sebevražedném oddílu coby Ratcatcher 2.

Za kameru snímku se postavil Camille Delamarre, který stříhal filmy jako Kurýr 3, Colombiana nebo Útěk z MS-1, a pak natočil Doupě a Kurýr: Restart. Jinými slovy béčkař, který ale rozhodně ctí pravidla žánru a umí s nimi hezky pracovat (nový Kurýr mi kupodivu dost sednul). Producent pak film popisuje jako mix hektické akce s klasickou špionáží na pozadí nádherné Itálie.

Co se příběhu týče, hlavní hrdina zabiják Morgan (Golding) byl najat, aby zabil šest různých lidí. Záhy se ale dozvídá, že jsou všichni rovněž nájemní zabijáci, kteří naopak dostali za úkol zabít jeho. Pod vedením svého mentora (Neill) se pak musí postavit nejen chladnokrevné atentátnici Falk (Rapace), ale ještě přitom udržet na živu svoji přítelkyni Sophie (Melchior). Na akční jízdu je tak zaděláno víc než slušně, snad to tedy režisér zvládl všechno ukočírovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace