Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Duna: Čínský trailer (se spoilery)

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Možno patrí táto kniha v PRC medzi povinné čítanie a preto strihači nejaké spojlerovanie neriešia... :D
803761
Možno patrí táto kniha v PRC medzi povinné čítanie a preto strihači nejaké spojlerovanie neriešia... *:D*
3 -1
reagovat
reaguje na: Attikus
Tak spoilery v trailerech je ještě další level, to už nechápu vůbec. Když si pouštím trailer na nějaký film, tak nečekám a ani nechci variaci na "movie in 60s", nedej bože spoilery. Taková videa na YT mají alespoň titulek, takže člověk obvykle ví, do čeho jde. U traileru to, bohužel, častokrát zjistí až v kině. Tenhle trailerový mor by se měl na férovku zakázat:D.
803671
Tak spoilery v trailerech je ještě další level, to už nechápu vůbec. Když si pouštím trailer na nějaký film, tak nečekám a ani nechci variaci na "movie in 60s", nedej bože spoilery. Taková videa na YT mají alespoň titulek, takže člověk obvykle ví, do čeho jde. U traileru to, bohužel, častokrát zjistí až v kině. Tenhle trailerový mor by se měl na férovku zakázat*:D*.
803648
2 0
reagovat
Jelikož znám knihu, tak se spoilery problém nemám, každopádně tyhle ukázky jasně dokazují, jak střihači trailerů mají malé pindíky, když nedokážou bez spoilerů nalákat do kina
803656
Jelikož znám knihu, tak se spoilery problém nemám, každopádně tyhle ukázky jasně dokazují, jak střihači trailerů mají malé pindíky, když nedokážou bez spoilerů nalákat do kina
3 0
reagovat
reaguje na: Polux
Pamätám si tak na druhý trailer BvS, ktorý fakticky vykecal celú zápletku vrátane finále s Doomsdayom, to tomu filmu v kinách tiež nepomohlo... a keďže aj BvS aj Duna patria pod WB, neprekvapí to :D

P.S. trailer som nevidel a pokiaľ je ozaj taký ťažko spoilovací, tak si zaslúži symbolickú iba 1*/5  lebo takto sa to nerobí do psej matere!
803648
Pamätám si tak na druhý trailer BvS, ktorý fakticky vykecal celú zápletku vrátane finále s Doomsdayom, to tomu filmu v kinách tiež nepomohlo... a keďže aj BvS aj Duna patria pod WB, neprekvapí to *:D* P.S. trailer som nevidel a pokiaľ je ozaj taký ťažko spoilovací, tak si zaslúži symbolickú iba 1*/5  lebo takto sa to nerobí do psej matere!
803612
5 0
reagují: Polux
reagovat
reaguje na: Polux
ono to bude asi koli tomu ze asi tym ze celkovo v prvej polke knihy nie je kopec akcie, trailery musia nabudit cize musia dat kopec akcie a cool zaberov, bohuzial ked je akcia alebo cool sceny, tak vecsinou snimi suvisia aj velke spoilery, tak ako to bolo v knihe.

Stale si myslim ze trailer treba preskocit, ale ludia co necitali knihu az tak vyspoilerovany nebudu, lebo im tie zaberu nebudu zapadat do kontextu, akurat sa pripravia o "wow efekt" tych krasnych zaberov v kine....
803641
ono to bude asi koli tomu ze asi tym ze celkovo v prvej polke knihy nie je kopec akcie, trailery musia nabudit cize musia dat kopec akcie a cool zaberov, bohuzial ked je akcia alebo cool sceny, tak vecsinou snimi suvisia aj velke spoilery, tak ako to bolo v knihe. Stale si myslim ze trailer treba preskocit, ale ludia co necitali knihu az tak vyspoilerovany nebudu, lebo im tie zaberu nebudu zapadat do kontextu, akurat sa pripravia o "wow efekt" tych krasnych zaberov v kine....
803612
2 0
reagovat
Na trailer samozřejmě nekoukám, ale zajímalo by mě, proč má WB potřebu jít all-in a vykecat (primárně) čínskému divákovi úplně všechny (?) highlighty, které ho čekají v kině.

Jako chápu, že potřebují, aby tam film maximálně zabodoval, ale fakt si v minulosti nepamatuji případ, kdy jsem v traileru viděl v podstatě kompletní film a následně v kině nebyl, když už ne "velice rozladěn", tak rozhodně zklamán ("...a to bylo jako všechno a fakt jste si do samotného filmu nenechali vůbec nic navíc???").

Jasně, je to podle známé předlohy a spousta lidí spadá do ranku "modří už vědí", ale jiná spousta lidí (a odvážím se soudit, že ještě větší) je nepolíbena a všechno okolo/ve filmu pro ně bude nové. 
803612
Na trailer samozřejmě nekoukám, ale zajímalo by mě, proč má WB potřebu jít all-in a vykecat (primárně) čínskému divákovi úplně všechny (?) highlighty, které ho čekají v kině. Jako chápu, že potřebují, aby tam film maximálně zabodoval, ale fakt si v minulosti nepamatuji případ, kdy jsem v traileru viděl v podstatě kompletní film a následně v kině nebyl, když už ne "velice rozladěn", tak rozhodně zklamán ("...a to bylo jako všechno a fakt jste si do samotného filmu nenechali vůbec nic navíc???"). Jasně, je to podle známé předlohy a spousta lidí spadá do ranku "modří už vědí", ale jiná spousta lidí (a odvážím se soudit, že ještě větší) je nepolíbena a všechno okolo/ve filmu pro ně bude nové. 
2 0
reagují: Attikus, dzajro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se