Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake Ztracených chlapců našel hlavní hvězdy


ikona
do_Od
hororJaeden MartellNoah JuperemakethrillerWarner Bros.Ztracení chlapci
Připraveni na další zběsilou upíří jízdu prosluněnou Kalifornií? 

Není tomu tak dávno, co se někdo snažil zremakovat kultovní upíří snímek Ztracení chlapci od Joela Schumachera z roku 1987 do televize. Projekt se ale moc daleko nedostal, a tak nyní studio Warner Bros. přichází s novým nápadem. Totiž natočit remake filmový.

Vypadá to navíc, že na nový film nebudeme muset ani tak dlouho čekat, projekt už má velice blízko k realizaci, vedle režiséra Jonathana Entwistleho (vynikající The End of the F***ing World) totiž snímek našel i hlavní hvězdy. V rolích dvou bratrů, kteří se přestěhují ještě spolu se svou matkou do přímořského městečka v Kalifornii, se tak objeví herci Noah Jupe a Jaeden Martell.

Prvního chlapce budete znát z Tichého místa, zatímco ten druhý se objevil v nové adaptaci hororu To, oba tak mají v žánru už poměrně bohaté zkušenosti, a měly by být víceméně sázkami na jistotu. V původním filmu si hlavní role zahráli Kiefer Sutherland a Jason Patric, příběh se pak točil právě okolo dvojice chlapců, kteří po přestěhování do nového místa zjistí, že v okolí řádí motorkářský gang upírů. Jak moc bude nový film podobný originálu zatím není jasné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace