Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #631 o Batmanovi a Duně


ikona
do_Od
BatmanDCDunaEternalsnepovedené záběrySebevražedný oddílsoundtracktelevizevíkendový výplach
Poslechněte si první ukázku ze soundtracku nového Batmana nebo se podívejte na nepovedené záběry ze Sebevražedného oddílu. 

Pořádný výplach

Vesmírné natáčení týdne

Změnil by se nějak zásadně průběh dějin, kdyby Rusové přistáli během Studené války na Měsíci jako první? Těžko říct. Minimálně co se týče natáčení filmů ve vesmíru se teď ale USA budou muset přece jen spokojit s druhým místem, Rusko totiž už příští měsíc vyšle menší posádku filmařů za hranice naší planety, aby tam natočili snímek The Challenge o ruském doktorovi, který na vesmírné stanici musí zachránit život kosmonautovi. Tom Cruise tak ostrouhal.

Ukázka soundtracku týdne

Komiksový hrdina Batman včera slavil svátek, už za necelý měsíc nás pak čeká událost DC FanDome, na které bude mimo jiné představen i nový trailer k chystanému snímku The Batman. A skladatel snímku Michael Giacchino tak včera využil příležitosti k odhalení menší ukázky z jeho připravovaného soundtracku. Líbí?

Nepovedené záběry týdne

Finanční výsledky Sebevražedného oddílu stranou, ten film mi prostě přirostl k srdci. A mnoho fanoušků Jamese Gunna to má stejně. Právě ty pak režisér nedávno potěšil vydáním oficiálního sestřihu gagů a nepovedených záběrů z natáčení, které ukazují, jakou zábavu si herci na place užívali.

Rada týdne

Herečka Lauren Ridloff ztvární v Eternals prvního hluchého superhrdinu v historii filmů, nikoho pak nejspíš nepřekvapí, že i ona sama je hluchá. Nedávno pak popsala, že to na place občas byl problém, jelikož když stojíte zády ke kameře, nevidíte, kdy režisér křičí akce. Svoji frustraci posléze na jedné party sdílela s herečkou Angelinou Jolie, která okamžitě přišla s užitečným tipem. Navrhla totiž použití laserového ukazovátka, které herečka snadno uvidí, a v postprodukci jej půjde lehce odstranit. Problém vyřešen.

Imaxový trailer týdne

Upřímně, po Imfově recenzi už na Dunu asi není třeba nijak dál lákat. Ten film prostě chceme za každou cenu vidět, pokud možno co nejdřív, a ideálně na tom největším možném plátně. To bude v České republice zřejmě to v IMAXu, a právě do něj vás nyní láká nový boží featurette. To čekání je fakt dlouhé.

Rozlučka týdne

Daniel Craig se bude v nové bondovce Není čas zemřít s postavou slavného agenta 007 nadobro loučit. A vzhledem k tomu, kolik let s touhle sérií strávil, je jasné, že to pro něj na place muselo být poslední den hodně emocionální. Jak se nakonec se štábem loučil se teď můžete mrknout níže.

Televize týdne

Jsou domácí kina, a pak jsou DOMÁCÍ KINA. Společnost LG teď představila nový televizor, který měří na délku 8,2 metrů, stojí v přepočtu 36 milionů korun a nabízí úžasné 8K rozlišení. Ne, tuhle krásku si domů pravděpodobně nikdo z nás v životě nepořídí, ale o to vlastně ani moc nejde. Důležité je, že tato televize znamená velký krok kupředu v rámci displejových technologií, přichází totiž s novinkou jménem DVLED neboli Direct View LED. To je údajně možné díky faktu, že se diody vyrábí čím dál tím menší a blíž k sobě, takže už není potřeba filtrující LCD obrazovky, která by obraz činila ostřejší a jasnější. Cool.

Nerdovské video týdne

Můj oblíbený youtubový kanál Girlfriend Reviews se zase překonal. Tentokrát si sympatický nerdovský pár posvítil na filmovou trilogii Pána prstenů, pokud vás tedy zajímá, jaké to je žít s někým, kdo je obřím tolkienovským nerdem, neváhejte a koukněte na tohle skvěle sestříhané a editované video.

Behind-the-scenes týdne

Ještě než se na konci roku dočkáme nového Matrixu s podnázvem Resurrections, zpracovali pro vás editoři ze serveru Screen Rant pár behind-the-scenes historek z prvního filmu, které vám připomenou, proč se vlastně jedná o takový kulturní fenomén. Když se na to tak dívám, tak se bojím, že něco takového už vážně zopakovat nepůjde.

Duel týdne

Minule se vás Mr. Hlad ptal, jestli máte rádi kromě prvního Matrixu i druhý a třetí díl. Počítat to nebudu, ale těch ANO bylo o něco víc.

Dneska to uděláme jednoduše. Máme podzim, dvě největší filmové premiéry jsou Bond a Duna, a mě zajímá, na který film z těch dvou se těšíte víc. Do předmětu napište název filmu a v textu se rozepište proč.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (47)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace