Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Osobní strážce se dočká remaku


ikona
Spooner
osobní strážce
Kdo nahradí Kevina Costnera a Whitney Houston? 

V Hollywoodu si tento týden řekli, že je zase jednou čas provětrat filmové archivy a oživit nějakou tu celovečerní klasiku. Jen pár dní po oznámení trošku nepochopitelného sequelu Dvojčat s Arnoldem Schwarzeneggerem se tedy američtí producenti výrazně zaměřují na další hit let minulých, na Osobního strážce. Romantika mezi drsným bodyguardem Kevinem Costnerem a zpěvačkou Whitney Houston utržila na začátku 90. let v kinech 400 mega a díky nesmrtelným hitům se může pořád chlubit prvenstvím mezi nejprodávanějšími filmovými soundtracky všech dob. O možném remaku se pak spekuluje sice už pár let, až nyní se však daly věci výrazněji do pohybu.

Nový Osobní strážce totiž vyfasoval scenáristu Matthew Lópeze, který je podepsán prozatím zejména pod seriálem Newsroom a jméno si udělal především na divadelní scéně, kde získal několik prestižních cen. A nyní to oceňovaný autor zkusí i na filmovém rybníčku. K projektu se pak vrací také Lawrence Kasdan, který sepsal scénář k původnímu snímku. Tentokrát ho ale uvidíme jen v pozici producenta. Do jména režiséra i ústřední herecké dvojice pak je ještě daleko, v minulosti se ovšem spekulovalo o jménech jako Chris Hemsworth, Channing Tatum, Tessa Thompson či zpěvačce Cardi B. Koho byste v nové verzi viděli nejraději vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace