Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Druhý Venom je šílenou akční komiksárnou


ikona
Spooner
Andy Serkisprvní reakcetom hardyvenom 2woody harrelson
Jak se povedla bitka Venoma s Carnagem? První fanoušci mají jasno!  

Když byste se každého člena redakce zeptali na nejočekávanější filmy zbytku roku, asi vám mohu s jistotou zaručit, že dvojka Venoma s podtitulem Carnage přichází mezi nimi figurovat nebude. Ale i přesto je to jedním z mála titulů, který má potenciál i v těchto těžkých časech utržit v kinech velký balík peněz. Jednička sice byla komiksovým patvarem, jenž měla do temné předlohy a obávaného Spider-Manova protivníka daleko, z multiplexů si ovšem odnesla přes 850 mega a v Sony díky tomu začínají Spideyho universum rozšiřovat o další vedlejší postavy. Upoutávky na Venomův střet s jeho ikonickým rudým záporákem ovšem zrovna nestrhly a spíše varovaly, že ani s režií Andyho Serkise výrazná změna stylu nepřijde. Snímek už však viděli první fanoušci a jejich reakce snad ani nemohou být nadšenější.

Venom 2: Carnage přichází je podle ohlasů prvních diváků mnohem lepší než jednička a jedná se o bláznivou jízdu plné povedené a vzrušující akce, s nezastavujícím tempem a skvělou ústřední dvojicí. Woody Harrelson si prý svého záporáckého magora naprosto užívá, stejně jako Tom Hardy. Snímek pak funguje také jako buddy komedie a zároveň romance mezi Eddiem a Venomem (!!) a stejně šlapou také prvky hororu. Scénář prý navíc hezkým způsobem rozšiřuje příběh hlavního hrdiny i vedlejších postav.

Podle některých ohlasů pak bylo nadšení v kině navíc naprosto ohromující a nejvíce se v reakcích mluví o potitulkové scéně, z níž údajně všem spadla brada. Záporné reakce pak na Twitteru ani jinde dosud nenajdete. Sluší se ale samozřejmě připomenout, že film byl zatím promítnut jen fanouškům a kritici zatím mají utrum. Tyto chvalozpěvy se proto musí brát prozatím s velkou rezervou. Pokud by byly alespoň z poloviny pravdivé a dostali bychom, na rozdíl od jedničky, fajn výplach, asi bychom se nezlobili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace