Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Volný pád


ikona
Mr. Hlad
falling downjoel schumachermichael douglasmoviezonemz live speciálvolný pád
Imf, Rimsy a naštvaný Michael Douglas 

Jsme tu s dalším MovieZone Live Speciálem a tentokrát nejen že dojde na film, který byste asi nečekali, ale i na sestavu, na jakou nejste úplně zvyklí. Před kamerou se totiž Imf sešel s Rimsym a docela jim to spolu jde. 

Rozhodli se probrat devadesátkovou klasiku Volný pád, slavné drama, v němž si Michael Douglas jednoduše řekne, že už toho všeho bylo dost, vystoupí z auta uprostřed dopravní zácpy a vyhlásí válku celému světu a společnosti, která mu celý život lhala. Dnes už klasická podívaná Joela Schumachera je navíc o hrdinovi, k němuž máme všichni občas blíž, než by se nám líbilo. 

MovieZone Live Speciál s Volným pádem si můžete pustit klasicky na Youtube, ale pokud dáváte přednost audiu, najdete ho jako vždycky na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Jestli se vám pořad líbí, budeme rádi, když ho ohodnotíte na CSFD, nebo když nás podpoříte na Patreonu

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace