Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nolan si plácnul s Universalem. Kdy film o atomové bombě dorazí?


ikona
do_Od
atomová bombaChristopher NolanCillian MurphyJ. Robert OppenheimerUniversal PicturesWarner Bros.
První detaily o novém filmu Christophera Nolana jsou tady. Jaký bude mít rozpočet a kdy dorazí? 

Touhle dobou už nejspíš všichni ví o neshodách mezi režisérem Christopherem Nolanem a studiem Warner Bros. Ve zkratce se tvůrci nelíbilo, že s ním Warneři dopředu neprobrali plán pouštět veškeré své filmy v letošním roce paralelně v kinech i na HBO Max. Když tak oznámil, že plánuje natočit film o strůjci atomové bomby J. Robertu Oppenheimerovi, nikoho nepřekvapilo, že s ním obcházel doslova všechna studia s výjimkou Warnerů. Nakonec vyhrál Universal, a server Variety teď přináší i první detaily o připravovaném blockbusteru.

A ano, skutečně se bude jednat o blockbuster, rozpočet totiž opět přesáhne 100 milionů dolarů. Místo komorní atmosférické biografie s jedním velkým „bum“ na konci totiž snímek bude údajně hojně využívat všelijakých VFX efektů a speciálních triků, kvůli kterým jej neuvidíme dříve než koncem roku 2023, spíš ale až v roce 2024. Je tak celkem zřejmé, že to ve filmu bude bouchat o něco víc a o něco častěji, než to původně vypadalo a možná se dočkáme i ukázek z války v Pacifiku.

Natáčet se pak začne už v první čtvrtině příštího roku, a byť snímek zatím oficiálně nemá žádné obsazení, zvěsti o Cillianu Murphym stále sílí, a nikoho by tak nepřekvapilo, kdyby byl nakonec do hlavní role obsazen. Podobu na to ostatně má skoro až zarážející. Ostatní jména bychom se pak měli dozvědět poměrně brzy.

- - - 

Vytáhni v hospodě: Nolanova spolupráce se studiem Warner Bros. začala u snímku Insomnie. Celkem pro studio pak natočil devět filmů, tím posledním se stal loňský Tenet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace