Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Chip a Dale a nový akčňák od tvůrců Kingsmanů


ikona
Mr. Hlad
argyllechanning tatumchip a dalegerard bulethenry cavilllst city of dmatthew vaughnna obzorupo čem muži toužíryan reynoldssandra bullockspiritedthe plane
Bude Henry Cavill nový konkurent Jamese Bonda? Zvládne jít Sandra Bullock ve stopách Indiany Jonese? A umí Ryan Reynols zpívat?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Chip 'n' Dale: Rescue Rangers se hrdinové disneyovských animáků dostanou do světa lidí. A na vše budou dohlížet The Lonely Island. V komedii Po čem muži touží 2 se tentokrát role obrátí a Hlavní hrdinka se octne v mužském těle. A zjistí že být chlap není žádný med. 

V dobrodružné komedii Lost City of D se Sandra Bullock a Channing Tatum vydají nedobrovolně na dobrodružství ve stylu Indiany Jonese. V Are You There God? It's Me, Margaret se jedenáctiletá hrdinka bude muset vyrovnávat s pubertou i stěhováním. 

Gerard Butler bude v akčním thrilleru The Plane přistávat s dopravním letadlem v zemi, kde zuří válka. A on i cestující musí bojovat o život. Ryan Reynolds a Will Ferrell se ve Spirited pokusí udělat muzikál z Vánoční koledy. 

Bruce Willis a Frank Grillo musí v akčním A Day to Die co nejrychleji ukrást dva miliony dolarů, jinak jim půjde po krku drogový kartel. V hororu The Devil's Light bude Virginia Madsen vymítat démona, který s ní má společného víc, než sama tuší. 

Ve špionážním akčňálu Argylle se sejdou Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryan Cranston a John Cena a dohlížet na ně bude Matthew Vaughn. V thrilleru The Baker bude stárnoucí pekař pašovat přes hranice bochník chleba plný drog. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace