Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #630 o Wolverinovi a Strážcích galaxie


ikona
Mr. Hlad
guardians of the galaxyknighst of old republiclord of the ringsmarvelspider-manstar warsvíkendový výplachwolverine
V jakých hrách se objeví Wolverine, Spidey a Strážci Galaxie? Jaké známky mají na Novém zélandu? A kdo si pořídil klub na Ibize?  

Zásadní výplach

Klub týdne
David Lynch poslední dobou moc netočí, ale nefláká se. Na Ibize teď spolu se zpěvákem Pharrellem Williamsem otevřeli klub El Silencio a je zatraceně lynchovsky divný. Ale pokud budete mít kolem cestu, zastavte se

Remake týdne
Her ze světa Star Wars je obrovské množství. Průměrné, dobré, špatné i skvělé. A RPG Knighst of the Republic patří k těm nejlepším. Fandové volali po pokračování nebo alespoň remastru dlouhé roky a teď to vypadá, že se dočkají. 

Strážci Galaxie týdne
Na další filmové Strážce Galaxie si ještě chvilku počkáme, ale to čekání se nám pokusí zkrátit hra, která vypadá až nečekaně našlapaně. Bez ohledu na to, že pracuje s komiksovou a ne filmovou licencí a postavy tak vypadají trochu jinak než na plátně. 

Známky týdne
Popravdě asi nikdo z nás nechodí rád na poštu. Všechno tam trvá, lidi jsou nepříjemní a často má člověk pocit, že se vrací do sedmdesátých let. Ale na Novém Zélandu si řekli, že to zkusí zpříjemnit alespoň fandům Pána prstenů. A vydali kolekci LOTRovských známek

Spidey týdne
Herní Spider-Man i jeho volné pokračování, ve kterém jste se mohli nad New Yorkem prohánět jako Miles Morales, byly hodně velké pecky a tak nějak se vědělo, že se chystá sequel. Ten o sobě teď dává vědět a krom dvou starých známých dorazí i jeden hodně sympatický zloduch, se kterým by mohlo být víc srandy než s jeho filmovou verzí. 

Wolverine týdne
A hry se dočká i Wolverine. Když to zkusil naposledy, výsledkem bylo X-Men Origins: Wolverine, extrémně brutální a zábavná věc, na kterou vzpomínáme mnohem raději než na film. Jak to bude s novou hru, z traileru zatím nepoznáme. Ale atmosféru má, to zas jo. 

Aukce týdne
Pokud přemýšlíte, že aktualizujete svůj vozový park a přitom byste chtěli něco, co na ulici bude budit respekt a nikdo to nepřehlédne, zaškrtněte si v kalendáři 25. a 26. září. Aukční síň Lloyds Auction v Austrálii totiž bude dražit auta ze čtvrtého Šíleného Maxe! Ale pokud si něco koupíte, chceme svézt

Bitka týdne
Minule jste mohli ve výplachu vidět trailer na hru Marvel's Midnight Suns, což bude tahová strategie z trošku temnějších marvelovských vod. A teď konečně víme, jak bude vypadat. Wolverine a Huntress se tu pokusí vykosit Sabretootha. 

Komiks týdne
V září vychází po celém světě i u nás komiks Batman: Svět, na kterém spolupracovali kreslíři a scenáristé z celého světa a nechyběli u toho ani Češi Štěpán Kopřiva a Michal Suchánek. A nevypadá to marně. 

Duel týdne
Posledně jsme se ptali, jaký z katastrofických filmů Rolanda Emmericha máte raději. Vyhrál to u vás Den poté. 

Dnes by nás zajímalo, jaký je váš vztah k sequelům Matrixu, nebo je považujete za úpadek a zbytečnost? Máte rádi Matrix: Reloaded a Matrix: Revolutions? Svoje ANO a NE pište do předmětu. V textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace