Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Christopher Nolan chystá film o atomové bombě


ikona
Mr. Hlad
christopher nolancillian murphydunkirkwarner bros
Nolan staví atomovku 

S Tenetem Christopher Nolan možná trošku zaváhal, nebo přecenil svoje renomé, ale bez debat jde pořád o jednoho z největších režisérů současnosti. Jeho poslední film v kinech nezazářil a asi se budeme do smrti hádat o tom, jestli za to může Covid, nepříliš hvězdné obsazení, jistá nepřístupnost a komplikovanost, nebo všechno dohromady. V každém případě Nolan je pořád v pozici režiséra, který si může dělat, co chce. A taky říkat. Jako jeden z prvních se vyjádřil k distribuční taktice Warnerů posílat filmy ve stejný den do kin i na stream. Vzhledem k tomu, jak se nimrá s tím, aby jeho snímky braly na velkém plátně dech, to dává smysl. A vlastně i to, že řekl, že už s Warnery pracovat nebude. 

Kde nakonec skončí, to nikdo neví. Nejspíš by po něm skočilo jakékoliv studio a námluvy měl i s Netflixem. S někým se určitě domluví, ale do té doby může v klidu vymýšlet další film. A možná ho už vymyslel. Název jeho nového projektu zatím není známý, údajně by se však měl točit okolo toho, jak J. Robert Oppenheimer vyrobil atomovou bombu. A víc nevíme. Mohlo by to tedy být klasické drama z druhé světové války, ovšem u Nolana se musí počítat s tím, že bude hrát podle vlastních pravidel. Dunkerk se taky po prvním ohlášení tvářil jako vcelku normální válečná podívaná… ale i kdyby ne, vůbec to nevadí, protože téma to je bezpochyby silné. Údajně by to měl být opět ansámblový film a zatím velmi potichu padlo jen jméno Cilliana Murphyho, což asi nikoho nepřekvapí. Snad se brzy dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace