Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Expedice: Džungle dostala zelenou


ikona
Spooner
disneyDwayne JohnsonEmily BluntExpedice: DžungleJaume Collet-Serra
Dobrodružná podívaná v kinech svými výdělky úplně neoslnila, přesto se však dočká pokračování. 

Dobrodružná blbina Expedice: Džungle podle populární atrakce z Disneylandu měla velké ambice jít ve stopách Pirátů z Karibiku a vytvořit další epickou sérii. Ostatně, když se vám podaří do rodinné zábavy ukecat Dwaynea Johnsona a Emily Blunt, automaticky doufáte, že vyděláte obří balík. Jenže to se úplně nevyplnilo. Expedice se sice v časech covidu stala v amerických kinech solidní trvalkou a celosvětově prozatím utržila přes 180 milionů, jenže rozpočet se pohyboval okolo 200 mega a další velkou částku utratilo marketingové oddělení. I přes údajný úspěch na Disney+ se tak mohlo zdát, že má tahle potenciální značka konečnou. Jenže jak se zdá, tak si Disney v době koronaviru vystačí s málem a druhého dílu se přeci jen dočkáme.

Na sequelu Expedice: Džungle už se tak začalo u Disneyho aktivně pracovat a zdá se, že zde se velké změny nechystají. Vrátí se samozřejmě Rock i Emily Blunt, scénář opět sepíše Michael Green a za kameru se zase posadí Jaume Collet-Serra, který si tak od hereckého vazouna po dotočení komiksovky Black Adam asi moc neodpočine. Víc se zatím o pokračování samozřejmě neví a dvojka je teprve v rané fázi. I přes pozici kinotrvalky a velmi pozitivní divácké ohlasy ze Spojených států je však sequel přeci jen malinko překvapením, s nímž jsme při pohledu na tržby úplně nepočítali. Že by se Expedice dočkala záchranného lana díky Disney+, nebo zkrátka producenti dávají projektu ještě jednu šanci a doufají, že za pár let budou tržby podstatně veselejší? Co myslíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace