Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #629 o Zaklínačovi a Shang-Chim


ikona
Mr. Hlad
batmanmarvelnathan fillionnetflixshang-chistar warsvíkendový výplachwitcher
Jak se dělal animovaný Zaklínač? Zahráli byste si Želvy ninja? V čem všem hrál Tony Leung? A bude mít Nathan Fillion v Edmontonu vlastní budovu?  

První záříjový výplach

Kancl týdne
Americká verze seriálu Kancl je možná populárnější a slavnější než britský originál. A i když skončila už dávno, fandů má očividně pořád dost. A ti, co se budou od 15. října motat okolo Chicaga, si můžou zajít na výstavu The Office Experience a nahlédnout do fascinujícího světa papírnických firem

Batwing týdne
Batman má Batmobil, to víme všichni. Má toho ale víc, protože Bruce Wayne na své superhrdinské kariéře nešetří. Ale i takový Batwing je potřeba občas trošku poštelovat a upravit. Zvlášť, když ten z Burtonova filmu má už přes třicet let. 

Hra týdne
Želvy ninja jsou pro generaci dnešních třicátníků esencí dětství a na to slyší nejenom Hollywood, ale i výrobci her. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge vypadá jako klasická automatová mlátička, takže pokud byste si chtěli za želváky trochu zablbnout, nebo mlátit záporáky v kůži April, není nic jednoduššího. Jen teda musíte počkat, až ta hra vyjde, že jo. 

Komiks týdne
Komiksy, to nejsou jen superhrdinové, což asi tušíte, pokud jste někdy prohrábli eshop nebo přímo nabídku nějakého obchodu, který se na ně zaměřuje. Jsou tu i ambiciózní věci, klasická dramata nebo životopisy. A teď se jednoho dočká hororová legenda. Komiks Lugosi: The Rise and Fall of Hollywood’s Dracula vyjde na konci září

Star Wars týdne
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge je hra, která vám dovolí prožít Hvězdné války na vlastní kůži. Pokud máte doma VR zařízení. V půlce září vychází přídavek Last Call, ve kterém budete hledat ztracený artefakt a nevypadá to vůbec marně. 

Petice týdne
Naše společnost je rozhádaná, pořád jsou ale věci, kvůli kterým jsou lidé ochotní hodit za hlavu nevraživost a spojit se. Třeba kvůli tomu, aby se nová budova v Edmontonu jmenovala The Nathan Fillion Civilian Pavilion. Jeho parťáci ze Sebevražedného oddílu to ale nevěděli

Vyjádření týdne
Brett Goldstein ze seriálové pecky Ted Lasso má nečekaný problém. Spousta fanoušků je totiž přesvědčená, že to není člověk, ale CGI charakter jako Glum nebo modrásci z Avatara. A evidentně toho na něj začíná být moc, takže se rozhodl sám k celé věci vyjádřit

Zaklínač týdne
Druhé řady Zaklínače se dočkáme na konci roku, ale Netflix moc dobře ví, že s touhle značkou udělal terno, a tak ji dojí i v podobě anime. Před pár dny se objevil film Zaklínač: Vlčí sen a celkem se povedl. A takhle se vyráběl. 

Herec týdne
Tony Leung hraje v marvelovce Shang-Chi jednu z hlavních rolí, pro spoustu amerických a evropských diváků to bude poprvé, co ho uvidí v akci. Přitom jde o legendu asijské kinematografie, takže určitě není od věci se s ním trošku víc seznámit.  

Duel týdne
Posledně jsme se ptali na nejlepší film Michaela Caina a v podstatě jste se na ničem neshodli, protože těch rolí bylo tolik, že skoro každý psal něco jiného. Pravidla moštárny, Zulu, Vysloužilí lvi, Batmani… další inspiraci najdete tady

Dnes se podíváme na Rolanda Emmericha, který vypustil do světa trailer na sovu novinku Moonfall. A nás by zajímalo, jestli vás bavila Emmerichova destrukce v Den poté nebo ve 2012. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace