Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Trainspotting


ikona
Mr. Hlad
danny boyleewan mcgregorirvine welshmoviezonepopkulturní milníkyrobert carlyletrainspotting
Vyber si život. Vyber si práci, vyber si kariéru, vyber si rodinu. Vyber si nestárnoucí filmovou pecku 

Sakra, to byl fofr. A pak že lidi nechtějí chodit do kina. Jak se říká ve Hřišti snů „Když to postavíš, oni přijdou“. A platí to i o Trainspottingu. Právě tuhle britskou klasiku Dannyho Boyla totiž nabídneme jako další film v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone. Pecka Dannyho Boyla slaví letos pětadvacet let, což je dobrý důvod k tomu, abychom se vrátili do Edinburghu mezi partu kámošů, kteří se až příliš kamarádí s drogami a snaží se vymyslet, jaký si vlastně mají vybrat život. 

Pecka, která nastartovala kariéry Ewana McGregora a Roberta Carlyla, byla nominovaná na Oscara za scénář a má absolutně nabušený soundtrack, je generační záležitost, takže pokud si ji chcete připomenout, nebo se s ní seznámit poprvé a rovnou na velkém plátně, máte dvě možnosti. Promítat budeme v pražském Aeru v pondělí 13. září ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady. Moc jich nezbývá, takže jsme přidali projekci ve čtvrtek 16. září ve 20:30, na kterou si lístky můžete koupit tady. Ale raději neváhejte ani u ní. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace