Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hemsworth míří do Prahy. Natočí tu pokračování Vyproštění


ikona
do_Od
ČeskoChris HemsworthNetflixPrahaRussoVyproštění
Pokračování akčního blockbusteru Vyproštění se bude točit v Praze. 

Kdo by to byl řekl, že ty největší blockbustery ze své nabídky bude Netflix natáčet zrovna v Česku. Jen pár týdnů po snímku The Grey Man, jenž se chlubí nejvyšším rozpočtem, jaký kdy streamovací služba utratila, sem - konkrétně do Prahy - totiž zamíří další akční spektákl, tentokrát dvojka Vyproštění s Chrisem Hemsworthem. Smysl to pak dává hned na několika úrovních.

Zaprvé, Austrálie se pomalu zavírá kvůli koronaviru, a Hemsworth už musí v listopadu být ready na place Furiosy. Čili produkce na dvojce Vyproštění se nemůže zdržovat, a jelikož už má Netflix čerstvě s Prahou zkušenosti, proč se sem nevrátit? Vedle toho to byli právě Russoové, kteří tu přes léto natáčeli, a ti se samozřejmě vrací coby producenti a scenáristi druhého Vyproštění, v němž se elitní voják s tváří Hemswortha vydá na další nebezpečnou misi. V Česku je navíc levně, občas i krásně, a Praha zvládá suplovat většinu evropských velkoměst. Vlastně to tak ve výsledku nejspíš vůbec nebylo těžké rozhodování, což nás může těšit.

Co nás naopak těšit nemůže je ta výše zmíněná Austrálie. Situace je skoro zrcadlově opačná tomu, co tam bylo před rokem, a ze země, kde dříve produkce nacházely útočiště, se najednou stává místo, kterému je radno se spíš vyhýbat. Doplatil na to například i druhý režijní pokus Russella Crowea Poker Face, který musel pozastavit z výše zmíněných důvodu natáčení. A vzhledem k tomu, že i ta Furiosa se má natáčet tam, nejspíš by bylo fajn, kdyby si u protinožců co nejrychleji udělali pořádek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace