Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy v síti na září: Drsná Mary Elizabeth Winstead a legendární sci-fi klasika


ikona
Mr. Hlad
Vracíme se na Youtube a doporučujeme vám, na co koukat, až skončí prázdniny 

Září už je za rohem, nejspíš bude zase hnusně, takže není od věci připravit se na to, že pár hodin strávíme před televizí. Jednoduše řečeno jsou tu další Filmy v síti, kde vás zkusíme nalákat na novinky, na které sází streamovací služby. Máme tu akční Kate, nový hororový seriál Mika Flanagana Půlnoční mše nebo ambiciózní sci-fi Nadace a bude toho samozřejmě mnohem víc. A taky vám pochopitelně dáme pár našich tipů. 

Důležité ovšem je, že Filmy v síti se vrací i na Youtube. Psali jste si o to dlouho, nám se do toho nechtělo, ale nakonec jsme se ukecat nechali. Žádnou velkou podívanou však nečekejte, jen krátkou  znělku a dva ksichty, na víc opravdu nemáme kapacity. Berte to tak, že Filmy v síti jsou primárně pořád audiopořad a tímhle se pokoušíme vyjít vstříc těm, co prostě raději tráví čas na Youtube. Filmy v síti však pochopitelně najdete i na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Kdybyste nás chtěli podpořit, můžete na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace