Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Není čas zemřít: Final Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: jackb
Nějaký seznam kandidátů mají určitě už dávno (minimálně od doby, kdy to po Spectre vypadalo, že Craig s bondem končí, viz jeho už legendární výrok o podřezání žil, než natáčení dalšího filmu:D), tím reálným hledáním jsem právě myslel to co píšeš, tj. už konkrétní herce a testovačky na základě scén z conneryovek. Což může být hotovo klidně za týden, ale taky to může trvat měsíce, pokud se právě v testovačkách ukáže, že to v případě daného herce není ono, ačkoliv na papíře to vypadalo ok. Nebo herec bude ok, ale bude mít závazky jinde (Brosnan před Daltonem). Nebo se nedohodnou na podmínkách kontraktu, atd. Těch možností, jak se to může zkomplikovat, je plno.

Oznámit příští rok nového herce a rovnou i bond26 s názvem a režisérem by byla paráda, ale asi bude záležet také na tom, co se sérii plánují po craigovi. Pokud jsou rumory o NTTD pravda a rámcově už mají jasno, jak se bude pokračovat, tak asi není problém. Pokud rumory pravda nejsou, resp. jsou, ale nebude se v tom pokračovat v bond26 a čeká nás opět do jisté míry restart, tak to hledání "nové cesty" může nějakou dobu trvat. 

I když na druhou stranu si dovedu představit, že - potom, co jim v podstatě 2 roky "hnil" NTTD někde v trezoru a celou dobu jen navyšoval dluh - Broccoli s Wilsonem budou chtít nový film připravit, jak nejrychleji to půjde nehledě na to, o čem nakonec bude, aby si rychle vylepšili svou finanční bilanci.
804008
Nějaký seznam kandidátů mají určitě už dávno (minimálně od doby, kdy to po Spectre vypadalo, že Craig s bondem končí, viz jeho už legendární výrok o podřezání žil, než natáčení dalšího filmu*:D*), tím reálným hledáním jsem právě myslel to co píšeš, tj. už konkrétní herce a testovačky na základě scén z conneryovek. Což může být hotovo klidně za týden, ale taky to může trvat měsíce, pokud se právě v testovačkách ukáže, že to v případě daného herce není ono, ačkoliv na papíře to vypadalo ok. Nebo herec bude ok, ale bude mít závazky jinde (Brosnan před Daltonem). Nebo se nedohodnou na podmínkách kontraktu, atd. Těch možností, jak se to může zkomplikovat, je plno. Oznámit příští rok nového herce a rovnou i bond26 s názvem a režisérem by byla paráda, ale asi bude záležet také na tom, co se sérii plánují po craigovi. Pokud jsou rumory o NTTD pravda a rámcově už mají jasno, jak se bude pokračovat, tak asi není problém. Pokud rumory pravda nejsou, resp. jsou, ale nebude se v tom pokračovat v bond26 a čeká nás opět do jisté míry restart, tak to hledání "nové cesty" může nějakou dobu trvat.  I když na druhou stranu si dovedu představit, že - potom, co jim v podstatě 2 roky "hnil" NTTD někde v trezoru a celou dobu jen navyšoval dluh - Broccoli s Wilsonem budou chtít nový film připravit, jak nejrychleji to půjde nehledě na to, o čem nakonec bude, aby si rychle vylepšili svou finanční bilanci.
804000
2 0
reagovat
reaguje na: Cival
Richard Madden nebo Cillian Murphy ?:D:)):+
804005
Richard Madden nebo Cillian Murphy ?*:D**:))**:+*
804002
2 0
reagovat
Co jsem tak cetl tak uz ho maj, jen ho zverejnej po novym roce at si Craig uzije ;)
804002
Co jsem tak cetl tak uz ho maj, jen ho zverejnej po novym roce at si Craig uzije ;)
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Polux
Já si myslím, že sice začnou hledat až příští rok, ale seznam kandidátů už mají reálně udělaný. No a pak už jenom začnou proškrtávat (čili herci začnou odehrávat slavnou scénu ze Srdečných pozdravů z ruska). Samozřejmě se může stát, že jim nikdo nebude na 100% vyhovovat, ale úplně z ničeho začínat podle mě nebudou. Vůbec bych se nedivilm, kdyby už měli v hledáčku i potencionálního režiséra a vlastně tam neohlásili regulerně novou bondovku včetně názvu.

Souhlasím že ty "zaručené" volby můžeme škrtnou už teď a bude se vybírat herec, kterého si člověk nespojí s nějakou konkrétní rolí, ale ksicht už mu něco řekne.
804000
Já si myslím, že sice začnou hledat až příští rok, ale seznam kandidátů už mají reálně udělaný. No a pak už jenom začnou proškrtávat (čili herci začnou odehrávat slavnou scénu ze Srdečných pozdravů z ruska). Samozřejmě se může stát, že jim nikdo nebude na 100% vyhovovat, ale úplně z ničeho začínat podle mě nebudou. Vůbec bych se nedivilm, kdyby už měli v hledáčku i potencionálního režiséra a vlastně tam neohlásili regulerně novou bondovku včetně názvu. Souhlasím že ty "zaručené" volby můžeme škrtnou už teď a bude se vybírat herec, kterého si člověk nespojí s nějakou konkrétní rolí, ale ksicht už mu něco řekne.
803997
2 -1
reagují: Polux
reagovat
reaguje na: jackb
No je otázkou kdy začnou reálně hledat a zda to přesně termínově stihnou, ale bylo by to fajn, kdyby opět trefili říjen - Craiga oznámili taky tak.

Už teď se těším na průběžné "zaručené tipy" médií kdo to bude, zatímco Broccoli (a předtím Cubby) jedou celou historii stále tu samou "konkurzní" škatulku (herec vedlejších rolí nebo hlavních v "malých" filmech, věk 30 až 40 let, původem z ostrovů (s čestnou výjimkou Lazenbyho) a především někdo, kdo padne Broccoli do oka):D.
803997
No je otázkou kdy začnou reálně hledat a zda to přesně termínově stihnou, ale bylo by to fajn, kdyby opět trefili říjen - Craiga [url=https://www.theguardian.com/uk/2005/oct/14/film.filmnews]oznámili[/url] taky tak. Už teď se těším na průběžné "zaručené tipy" médií kdo to bude, zatímco Broccoli (a předtím Cubby) jedou celou historii stále tu samou "konkurzní" škatulku (herec vedlejších rolí nebo hlavních v "malých" filmech, věk 30 až 40 let, původem z ostrovů (s čestnou výjimkou Lazenbyho) a především někdo, kdo padne Broccoli do oka)*:D*.
803995
4 0
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Polux
Tak příští rok je 60. výročí od premiéry Dr. No a protože ty posuny díky covidu zapříčinily, že nemůže být film, tak očekávám že 5.10. 2022 představí nového herce.
803995
Tak příští rok je 60. výročí od premiéry Dr. No a protože ty posuny díky covidu zapříčinily, že nemůže být film, tak očekávám že 5.10. 2022 představí nového herce.
803988
3 0
reagují: Polux
reagovat
Tak v Amazonu zatím pro fanoušky kin nepříznivé scénáře do budoucna nechystají. Uvidíme, jak moc s tím případně "zamávají" tržby NTTD, popřípadě zavedená manažerská berlička "situace se vyvinula". Ale už jen proto, že Broccoli s Wilsonem ustáli ten tlak a poslední craigovka jde exkluzivně do kin, jim přeju, aby pořádně vydělali a ukázali tak Amazonu, že to mělo a nadále má smysl. A příští rok výběrko:).
803988
Tak v Amazonu zatím pro fanoušky kin nepříznivé scénáře do budoucna [url=https://deadline.com/2021/09/james-bond-daniel-craig-no-time-die-amazon-theatrical-streaming-1234844366/]nechystají[/url]. Uvidíme, jak moc s tím případně "zamávají" tržby NTTD, popřípadě zavedená manažerská berlička "situace se vyvinula". Ale už jen proto, že Broccoli s Wilsonem ustáli ten tlak a poslední craigovka jde exkluzivně do kin, jim přeju, aby pořádně vydělali a ukázali tak Amazonu, že to mělo a nadále má smysl. A příští rok[url=https://deadline.com/2021/09/next-james-bond-search-begin-next-year-barbara-broccoli-1234844870/] výběrko[/url]*:)*.
4 -1
reagují: jackb
reagovat
Prekvapuje ma len, ze v ten vysiel i international final trailer a nikto ho uz 3. den ani nezmienil. link
801049
Prekvapuje ma len, ze v ten vysiel i international final trailer a nikto ho uz 3. den ani nezmienil. https://www.youtube.com/watch?v=FREBR6FH1rg
3 -1
reagovat
reaguje na: HulibrkCZ
Mladší, šikovnější a hlavně etnicky zajímavější ženskou "náhradu" jsme tady měli už před 20 lety a díky za ni, protože byla naprosto boží. O tom, že k žádnému ráznému odvelení do důchodu to tehdy nevedlo, se není třeba vůbec zmiňovat. Takže bych byl v klidu minimálně do doby, než Lynch uvidíme v "akci"8)
801032
Mladší, šikovnější a hlavně etnicky zajímavější ženskou [url=https://youtu.be/DdyB_0Cd26w]"náhradu"[/url] jsme tady měli už před 20 lety a díky za ni, protože byla naprosto boží. O tom, že k žádnému ráznému odvelení do důchodu to tehdy nevedlo, se není třeba vůbec zmiňovat. Takže bych byl v klidu minimálně do doby, než Lynch uvidíme v "akci"*8)*. 
800945
2 0
reagovat
No doufejme, že se blíží epické rozloučení s jedním z nejlepších Bondů vůbec, z předchozích trailerů mám však trochu obavy, že dost možná dostaneme další z řady počinů, kdy se místo řádné rozlučky, dočkáme rázného odvelení populárního agenta do důchodu, kam ho s radostí doprovodí jeho mladší, šikovnější a hlavně etnicky zajímavější ženská náhrada. 
Tahle hanebně troufalá nadsázka se snad nevydaří a přesto, že mě u bijáků podobného kalibru začíná, poslední dobou, docházet optimismus, tak musím uznat, že finální pozvánka do kina se opravdu povedla.
800945
No doufejme, že se blíží epické rozloučení s jedním z nejlepších Bondů vůbec, z předchozích trailerů mám však trochu obavy, že dost možná dostaneme další z řady počinů, kdy se místo řádné rozlučky, dočkáme rázného odvelení populárního agenta do důchodu, kam ho s radostí doprovodí jeho mladší, šikovnější a hlavně etnicky zajímavější ženská náhrada.  Tahle hanebně troufalá nadsázka se snad nevydaří a přesto, že mě u bijáků podobného kalibru začíná, poslední dobou, docházet optimismus, tak musím uznat, že finální pozvánka do kina se opravdu povedla.
1 -5
reagují: Polux
reagovat
Jsem zvědavý, zda dodrží tradici jako u OHMSS nebo DAF, u kterých bylo jasné během produkce, že se bude příště přeobsazovat a na filmu to nebylo vůbec znát, nebo Craigova verze postavy dostane v příběhu nějakou symbolickou rozlučku. Tipoval bych první možnost, ale Broccoli oproti Cubbymu už pár zavedených tradic porušila, takže u craigovek je možné všechno:D

A záporák doufám nebude ten konkrétní záporák, protože pokud náhodou chtějí s dalším filmem restartovat adaptace Flemingových knih, tak by větší smysl dávalo to udělat až v rámci "next phase" s novým hercem a volným polem působnosti. Kdyby třeba bondovky dějově vrátili do 60s, tak by to bylo boží, ale je jasné, že by na to asi nikdo nechodil a product placement by rovněž zaznamenal citelné ztráty:D.
800882
Jsem zvědavý, zda dodrží tradici jako u OHMSS nebo DAF, u kterých bylo jasné během produkce, že se bude příště přeobsazovat a na filmu to nebylo vůbec znát, nebo Craigova verze postavy dostane v příběhu nějakou symbolickou rozlučku. Tipoval bych první možnost, ale Broccoli oproti Cubbymu už pár zavedených tradic porušila, takže u craigovek je možné všechno*:D* A záporák doufám nebude ten konkrétní záporák, protože pokud náhodou chtějí s dalším filmem [spoiler]restartovat adaptace Flemingových knih[/spoiler], tak by větší smysl dávalo to udělat až v rámci "next phase" s novým hercem a volným polem působnosti. [spoiler]Kdyby třeba bondovky dějově vrátili do 60s, tak by to bylo boží, ale je jasné, že by na to asi nikdo nechodil a product placement by rovněž zaznamenal citelné ztráty*:D*.[/spoiler]
3 0
reagovat
mě to teda nechytá. barevné je to až moc, přehrávající Malek, scéna v Astonu na hraně wtf.....ale stejně jsem měl v plánu Imax. akurat 163min? pravidlo, že správný blockbuster musí být 140min+, je o ničem......

a propos, nevíte kolik minut bude v rozšířeném formátu? tipuju, že hodně (20-30min)
800871
mě to teda nechytá. barevné je to až moc, přehrávající Malek, scéna v Astonu na hraně wtf.....ale stejně jsem měl v plánu Imax. akurat 163min? pravidlo, že správný blockbuster musí být 140min+, je o ničem...... a propos, nevíte kolik minut bude v rozšířeném formátu? tipuju, že hodně (20-30min)
2 -1
reagovat
Casino Royale pro mě bylo takové zjevení. Do té doby jsem Bonda prakticky ignoroval a vlastně ignoruji doteď... jako takové úsměvné volovinky.. Bohužel bylo ale Casino také první a poslední 100% nadšení z Bonda... Skyfall dejme tomu ještě nějaké kvality má, ale ten tón a překlopení výhybky mi nesedlo... Takže jsem moc zvědavý na závěr. Fukunaga má moji bezmeznou důvěru a předkládaný materiál vypadá famózně!! Už je na čase!
800868
Casino Royale pro mě bylo takové zjevení. Do té doby jsem Bonda prakticky ignoroval a vlastně ignoruji doteď... jako takové úsměvné volovinky.. Bohužel bylo ale Casino také první a poslední 100% nadšení z Bonda... Skyfall dejme tomu ještě nějaké kvality má, ale ten tón a překlopení výhybky mi nesedlo... Takže jsem moc zvědavý na závěr. Fukunaga má moji bezmeznou důvěru a předkládaný materiál vypadá famózně!! Už je na čase!
3 -1
reagovat
Hl. padouch pruser jak swina.
800863
Hl. padouch pruser jak swina.
4 -4
reagovat
Sakra sypte to už do mě! Nemůžu se dočkat.
800848
Sakra sypte to už do mě! Nemůžu se dočkat.
3 -3
reagovat

Snad už naposled

 Jsem rád, že už konečně končí. James Bond má být fešák a sympaťák, což se tady vůbec nepovedlo.
800845
 Jsem rád, že už konečně končí. James Bond má být fešák a sympaťák, což se tady vůbec nepovedlo.
Snad už naposled
1 -17
reagovat
reaguje na: Disketa1
Strasne se tesim, ale zaroven docela bojim. Hlavne at se to nepo*ere a kvalitativne to nepripomina zoufaly STAR WARS 9…
800831
Strasne se tesim, ale zaroven docela bojim. Hlavne at se to nepo*ere a kvalitativne to nepripomina zoufaly STAR WARS 9…
800829
5 -2
reagovat
Bondovky s Craigem miluju nejvíc ze všech bondovek. No Time To Die bude boží zakončení celé pentalogie. Doufám.
800829
Bondovky s Craigem miluju nejvíc ze všech bondovek. No Time To Die bude boží zakončení celé pentalogie. Doufám.
8 -3
reagují: remy
reagovat
reaguje na: Incitatus
Proč se ptáš?
800817
Proč se ptáš?
800814
3 -1
reagovat
:D Tohle téma už ne...
800816
*:D* Tohle téma už ne...
2 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se