Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables jdou počtvrté do akce! Kdo bude režírovat?


ikona
Mr. Hlad
expendablesjason stathammegan foxpostradatelnísylvester stallonetony jaa
Staří hrdinové, noví drsňáci a spousta akce počtvrté 

Sylvester Stallone se svých hrdinů a sérií drží jako klíště. S Rockym už se „jednou provždy“ loučil několikrát, pátý Rambo byl taky sice poslední, ale mluví se o prequelech a čas od času ze Slye vypadlo, že uzavřenou kapitolou pro něj nejsou ani Postradatelní. Týmovka plná přestárlých akčních hvězd se dočkala tří dílů, přičemž ten poslední bohužel vsadil na rating PG-13 a nutné nové a mladé charaktery a nevyplatilo se to. Takže jsme to s tím návratem brali s rezervou. Jenže Sly teď čtvrté Postradatelné rozhýbal. 

Na scénu se samozřejmě vrací on a ze staré bandy i Jason Statham, Randy Couture nebo Dolph Lundgren, dorazí ale i nováčci. Objeví se 50 Cent, jenž byl jednu dobu kandidátem na roli, kterou nakonec dostal Terry Crews, šanci pořádně se předvést dostane thajská mlátička Tony Jaa a dorazí i Megan Fox. Ta se poslední dobou snaží vrátit do Hollywoodu a vypadá to, že se jí to pomalu začíná dařit. Vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby časem došlo i na další jména, ovšem zatím to před kamerou nevypadá zle. 

Za kamerou je to však slabší. Režírovat totiž bude Scott Waugh, jenž natočil obstojný akčňák Povinnost a čest, ale taky příšerné Need for Speed. Příští rok bude mít premiéru jeho akčňák Snafu, kde se sejdou Jackie Chan a John Cena, tak uvidíme, jestli se v režírování zlepšil dost na to, abychom se mohli na Postradatelné začít těšit. Scénář píší Spenser Cohen a Max Adams a i když o příběhu nechtějí nic prozradit, údajně v něm dostane mnohem víc prostoru postava Jasona Stathama. Ještě nedávno se mluvilo o jeho vlastním filmu, tak to není žádné překvapení. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace