Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: druhý Black Panther a Will Smith v boji o život


ikona
Mr. Hlad
black pantherchristoph waltzdollar for a deademancipationna obzorusandra bullockunforgivablewakanda foreverwill smithwillem dafoe
Před kým utíká Will Smith? Co se děje ve Wakandě? A dostane Sandra Bullock Oscara?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Chevalier se potomek mocného obchodníka a otrokyně podívá na francouzský královský dvůr. A naprosto ho uhrane. V thrilleru There’s Someone Inside Your House bude muset parta studentů zastavit děsivého vraha. 

Sandra Bullock se v dramatu The Unforgivable vrací po letech strávených ve vězení na svobodu a chce začít znovu. Ale zjistí, že to nebude jen ta. V dramatu Found. se hlavní hrdina dostane poprvé do velkoměsta a zjistí, že to tu chodí trošku jinak než uprostřed divočiny. 

V hororu Hypnotic zjistí hvězda povedeného Hush, že hypnóza může mít nečekané a hodně ošklivé vedlejší účinky. V akčním historickém thrilleru Emancipation bude otrok Will Smith utíkat před majiteli plantáže, kteří ho chtějí najít za každou cenu. A krutě potrestat. 

Poor Things si Emma Stone zahraje ženu, kterou po její smrti oživil pološílený vědec. Režíruje Yorgos Lanthimos. Western Dead for a Dollar proti sobě postaví Christopha Waltze a Willema Dafoe. 

Komiksovka Black Panther: Wakanda Forever se bude muset obejít bez zesnulého Chadwicka Bosemana a ochránci Wakandy budou bojovat proti pánovi oceánů. V komediálním dramatu Kurz manželské touhy bude Jiří Bartoška s Vojtěchem Kotkem zachraňovat vztahy pěti zoufalých párů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace