Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #628 o Jokerovi a Hitchcockovi


ikona
Mr. Hlad
alfred hitchcockhalloweenjokerlegomarvelmidnight sunstar warsvíkendový výplachwhat if
Chcete domů extrémně creepy Jokera? Co mají společného Hitchcock a počítačové hry? A jaké hry ze světa Star Wars a Marvelu se chystají?  

Poslední prázdninový výplach

Muzikál týdne
Muzikál jde udělat z čehokoliv. Ze Shreka, Spider-Mana i ze života Kata Mydláře. V St. Louis teď chystají muzikálovou verzi Karate Kid, která by měla mít premiéru v roce 2022. Doufáme, že na internet co nejdřív unikne video, jak se hlavní hrdina pokouší zpívat a zároveň dělat jeřábí kop. 

Hra týdne
Marvelovští hrdinové zvládají komiksy i filmy a ještě mají čas na to, aby si občas odskočili do světa počítačových her. Jak bude vypadat a jak se bude hrát novinka Marvel's Midnight Suns, to zatím nevíme, ale mělo by jít o taktické RPG, v němž půjdou Iron Man, Wolverine nebo Blade po krku démonům a první neherní video vypadá víc než stylově. 

Hitchcock týdne
Těžko vybrat nejlepší a nejslavnější film Alfreda Hitchcocka, ale do toho nejužšího výběru by se bez debat dostala klasika Vertigo. Asi málokoho by napadlo udělat z ní počítačovou hru, ale v Microids a Pendulo Studios v tom problém neviděli. A těch hitchcockovských prvků tam prý bude podstatně víc. 

Figurka týdne
Jsou věci, které bych nikdy nepotřeboval vidět. Špindl 2, Rimsyho, u kterého se u Logana pokouší spánek, nebo figurka Jokera, která vypadá jako dítě předškolního věku. Tohle mě bude děsit ještě sakra dlouho. 

Lego týdne
Fandové Star Wars se na jaře dočkají další LEGO hry s podtitulem The Skywalker Saga. A ačkoliv LEGO hry nikdy nebyly technologicky extra inovativní nebo špičkové, vždycky měly svoje kouzlo. A ta nová taky nevypadá zle. Pro malé fandy ideální materiál. 

Easter eggy týdne
Animovaný seriál What If… je něco, kde se můžou tvůrci řádně vyblbnout a fandové a znalci komiksů si v něm můžou vyzobávat spousty odkazů, fórů a dalších konin. Takže se s ním budeme ve výplachu potkávat asi celkem často. Dneska se mrkneme na třetí díl. 

Další figurka týdne
Pokud by vám nestačil Baby Joker, je tu ještě Michael Myers z Halloween Kills, jeho figurka je ale poněkud tradičnější. Zároveň však naznačuje, s čím bude blbnout v blížícím se filmu. Do ruky mu můžete dát několik nožů, baseballovou pálku, železnou trubku nebo lidskou hlavu. Michael si poradí se vším

Vakcína týdne
Ilona Csáková a jí podobní se asi nenechají k vakcíně přemluvit ničím, ale jinak je fajn, že ty nejisté a nerozhodnuté lidi, kterým už ten Covid fakt začíná docela vadit, zkouší ostatní přemluvit všemi možnými způsoby. Třeba s pomocí superhrdinů

Další easter eggy týdne
K traileru na Spider-Man: Bez domova napsal do_od parádní skalpel, ale není sám, kdo se rozhodl první upoutávku pořádně zanalyzovat a dát dohromady všechno zajímavé, co jste možná mohli přehlédnout. Tak si to pusťte. 

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, jaká další velká česká osobnost by si po Zátopkovi zasloužila svůj vlastní film. A máme jich docela dost, tak snad se někdy dočkáme. 

Dnes se podíváme na kariéru jednoho z hostů letošního karlovarského festivalu. Zajímalo by nás, jaká je podle vás nejlepší role Michaela Cainea. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace