Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Smrtonosnou past 3


ikona
Mr. Hlad
aerobruce willisdie hard 3encyklopedie akčního filmujeremy ironsjohn mctiernanmoviezonesamuel l. jackson
Bruce Willis ve vrcholné formě a ve své nejlepší roli.  

V současném Hollywoodu není moc smutnějších věcí než Bruce Willis. Herecká legenda, akční ikona, John McClane a ještě před pár lety neuvěřitelný sympaťák se postupně proměnil v líného flákače, který se ani nepokouší předstírat, že by ho hraní bavilo a je ochotný objevit se naprosto v čemkoliv. To, že plive na svůj vlastní odkaz, ho nejspíš nezajímá. Ale my vám dáme šanci připomenout si ho v dobách, kdy byl rozjetý snad nejvíc v kariéře. A točil tolik pecek, že se na některé skoro zapomíná, což je velká škoda. A my ji teď napravíme. 

V rámci Encyklopedie akčního filmu si totiž pustíme Smrtonosnou past 3. Ta bývá vzhledem ke kvalitám a důležitosti jedničky a dvojky trošku přehlížená, ale čas ukázal, že jde o nejnašlapanější díl celé série a o jeden z nejnabušenějších akčňáků devadesátých let. Willis tu musí tancovat podle toho, jak píská terorista Jeremy Irons, běhá po Harlemu s obří cedulí s rasistickým nápisem, jezdí taxíkem přes Central Park a vůbec vyvádí šílené vylomeniny. Navíc fasoval jako parťáka Samuela L. Jacksona a za kameru se postavil režisér jedničky John McTiernan. A společně rozpoutali totální akční peklo v tom nejlepším slova smyslu. 

Tenhle přehlížený nářez si bez debat zaslouží velké plátno, takže jsme rádi, že se nám na několikátý pokus konečně povedlo Smrtonosnou past 3 sehnat. Promítat se bude v kině Aero v pondělí 30. srpna ve 20:30 a vy byste u toho neměli chybět. Buď proto, abyste si potvrdili, že se na tenhle film v žebříčcích nejlepších akčňáků neprávem zapomíná, nebo abyste zjistili, že tam fakt patří. Lístky kupujte tady

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace