Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #627 o del Torovi a Sebevražedném oddílu


ikona
do_Od
call of dutyguillermo del torosebevražedný oddílvíkendový výplachzátopek
Co naštvalo Ryana Reynoldse, kdo napsal novou knihu nebo co všechno jste prošvihli v novém Sebevražedném oddílu? 

Deštivý výplach.

Výhružka týdne

Když Ryan Reynolds před časem ještě spolu s Robem McElhenneym pořídil velšský fotbalový klub Wrexham AFC, načež oznámil vznik nového dokumentu Welcome to Wrexham, kdekdo kroutil hlavou. Vznikl na to i vtipný klip. Nyní si z nich každopádně vystřelila i jedna z postav seriálového Teda Lasso, což Reynoldsovi samozřejmě neuniklo. A tak Appleu poslal na Twitteru "drsnou" výhružku s jedním sladkým cílem.

Pitch meeting týdne

Pitch meetings a vlastně i upřímné trailery mají jednu velkou výhodu. Většinou se u nich zvládnou pobavit jak fanoušci filmu, tak jeho hejtři. Jinými slovy ať už jste na nový Sebevražedný oddíl říkali cokoli, tohle video si užijete tak či tak.

Skryté odkazy týdne

U Sebevražedného oddílu zůstaneme. Ve filmu je pochopitelně kupa narážek a skrytých odkazů, které dokonce ani fandové nemusí na první dobrou zachytit. Tady by každopádně měly být všechny pohromadě, takže pokud vás zajímá, jak si Gunn vyhrál, neváhejte.

Kniha týdne

Guillermo del Toro patří k těm filmařům, jejichž fantazie nepřestává udivovat diváky po celém světě ani po desítkách let tvorby. Pokud se tedy řadíte mezi jeho fanoušky, možná vás bude zajímat nová kniha, která se do jeho vnitřních procesů ponořuje trochu víc.

Napodobování týdne

O víkendu měl na Netflixu premiéru nový akční thriller s Jasonem Momoou a Isabelou Merced Sweet Girl. V týdnu se dočtete, co si o něm myslíme, mezitím se každopádně podívejte, jak se mladá herečka naučila napodobovat svého obřího kolegu.

Hra týdne

Tento týden vyšla ven nová hra 12 Minutes, která by mohla zaujmout i filmové fandy, jelikož si v ní "zahráli" herci James McAvoy, Daisy Ridley a Willem Dafoe. Vše se odehrává ze shora, v zamotaném příběhu figuruje časová smyčka, a podle všeho to není vůbec špatná věc. Trailer můžete omrknout zde.

Box Set týdne

Fanoušci Harryho Pottera pozor, v těchto dnech totiž vychází nový 4K Box Set obsahující všechny filmy i veškeré bonusy, které by si jen vaše geekovské srdce mohlo přát. Co víc, dostanete to navíc v hodně cool balení, s mašinkou, knihami i dalšími parádami. Pořizujte třeba tady.

Youtuber týdne

Přiznávám, není to poprvé, co sem cpu nějakého youtubera. Jenže Matthew McConaughey je zároveň i oscarový herec se zatraceně zajimavým životem, občas mě tak jeho videa dokážou zaujmout, i když bych to na první dobrou nečekal. V tomhle například vypráví o své druhé filmové roli a způsobu, jakým ji nečekaně získal.

Druhá hra týdne

A nakonec to uzavřeme dalším nářezovým herním trailerem. Na podzim vyjde nové Call of Duty, vrátíme se s ním do druhé světové, tentokrát na všechny fronty, a první záběry vypadají tradičně úchvatně.

Duel týdne

Minule se vás Mr. Hlad ptal, jakou nejvážnější roli od Reynoldse máte nejradši. Padaly snímky jako Pohřbený zaživa, Sejmi eso nebo Self/less. Je vidět, že jinak do těch vážných rolí ale herec příliš nechodí.

Dnes mě budou zajímat české legendy. Ve Varech měl totiž čerstvě premiéru snímek Zátopek, a já jsem zvědavý, o jaké další skutečné české osobnosti, ať už ze současnosti, nebo z historie, byste si přáli vidět film. Tipy pište do předmětu a v textu se rozepište.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (32)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace