Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Anthony Mackie je potvrzen do čtvrtého Kapitána Ameriky


ikona
Spooner
Anthony Mackiefalconkapitán amerikamarvel
Odchodem Stevea Rogerse filmová cesta Kapitána Ameriky rozhodně nekončí. 

Už je to několik týdnů, co se objevily první zprávy o chystaném čtvrtém filmu s Kapitánem Amerikou. Už tehdy se tak nějak počítalo s tím, že na Chrise Evanse můžeme zapomenout a v hledáčku se coby nový držitel štítu objevoval logicky Anthony Mackie, jenž v nedávném seriálu The Falcon and The Winter Soldier definitivně přezval Rogersovu pochodeň a stal se novým Kapitánem Amerikou. Na potvrzení, že se objeví coby hlavní hrdina v novém filmu, jsme si ale stejně museli ještě pár týdnů počkat. A nyní už máme konečně jasno.

Anthony Mackie se tak oficiálně stává jedním z hlavních hrdinů nadcházejících fázích MCU a asi se dá s jistotu předpokládat, že Marvel s ním bude mít coby novým Kapitánem Amerikou i další plány. Kromě Mackieho pak budou v příběhu Sama Wilsona pokračovat také tvůrci zmiňovaného seriálu Malcolm Spellman a Dalan Musson. Vítězný tým se u Marvelu zkrátka nemění a dá se tedy očekávat, že se bude pokračovat v nastaveném stylu. Zda se vrátí i Winter Soldier Sebastiana Stana či režisérka seriálu Kari Skogland zatím není jasné, stejně jako se dosud nic neví o samotném příběhu. Už teď je však jasné, že Kapitán Amerika neřekl v MCU poslední slovo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace