Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Marvelovka Shang-Chi je nabušenou akční jízdou


ikona
Spooner
disneymarvelprvní reakceshang-chi
Nový komiksový hrdina začíná vystrkovat růžky. A první diváci hlásí velkou spokojenost.  

Zatímco většina producentů už začíná nervózně přešlapovat a uvažovat nad tím, zda tváří v tvář pandemické situaci opět nezačnou přesouvat kinopremiéry, Marvel a Disney nikam uhýbat nehodlají. Nová marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech tedy dorazí do kin už na začátku září a z upoutávek na nového asijského superhrdinu máme zatím dost rozpačité pocity. A obavy, že nový marvelácký hrdina kiny prošumí, jsou i vzhledem k aktuální kino situaci asi docela na místě. Kevin Feige a spol. proto nenechávají nic náhodě a novinku už promítli prvním šťastlivcům. A jejich ohlasy jsou (ne)překvapivě nadšené.

Reakcích na Twitteru tedy začíná přibývat a jsou prakticky jenom pozitivní. A co se chválí na Shang-Chim nejvíce? Trochu překvapivě je to akční stránka, která sice v ukázkách příliš netáhla, ale ve snímku prý funguje fantasticky. Asijský bijec pak podle mnohých nabízí jedny z nejlepších bitek a akčních scén v celém MCU. Jedná se pak navíc o jeden z nejlepších marveláckých originů, který nabízí všechny propriety, na něž jsme od této značky zvyklý. Dorazí tedy humor, ale také fungující emoce, silné ženské postavy a malinko temnější nádech, než bychom čekali. 

No, a v neposlední řadě se hodně chválí také hlavní protagonista Simu Liu, jenž se prý pro hodně lidí hned stane novým komiksovým oblíbencem. Tomu se mi po jeho prkenných výrazech v ukázkách zatím nechce moc věřit, ale rád se nechám překvapit. Shang-Chi je tedy prý po všech stránkách blockbusterovou jistotou, která vypadá skvěle a všechno v ní funguje, jak má. Jestli se dá těmto prvním nadšeným výkřikům věřit, nebo si Marvel rozjíždí před hrozícím kasovním failem záchranné PR, to už je samozřejmě otázka do diskuse. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace