Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: indiánský Predátor a nový Cronenberg


ikona
Mr. Hlad
beastchasecrimes of the futuredavid cronenbergdisenchantedgerard butlergod is a bulletidris elbana obzoruskull
Komu půjde po krku Predátor? Sežere Idrise Elbu lev? A co chystá kultovní David Cronenberg?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru Beast bude Idris Elba spolu se svými dvěma dcerami bojovat proti hladovému lvu. Miroslav Krobot bude v komedii Šnajdr vyprávět příběh pražského herce, který se pokouší prorazit v Olomouci. 

V akčním hororu Skull se Dan Trachtenberg pokusí oživit Predátora. Ten ten by měl tentokrát lovit indiánské válečníky. Gerard Butler bude v thrilleru Chase hledat svou zmizelou ženu, i když je sám hlavní podezřelý. 

Evil Dead Rises oživuje hororovou klasiku a jako producenti na to dohlíží Sam Raimi a Bruce Campbell. Nikolaj Coster-Waldau bude v thrilleru God is a Bullet pátrat po kultu, jehož členové zavraždili jeho manželku. 

V krimi komedii Confess, Fletch se Jon Hamm pokusí navázat na Chevyho Chase a zahraje si soukromé očko obviněné z několika vražd. V Crimes of the Future bude David Cronenberg ukazovat budoucnost, kde si lidé mohou upravovat vlastní těla. 

V pohádkové komedii Disenchanted se vrací Amy Adams a navazuje na klasiku Kouzelná romance. A bude řešit, jestli je pořád šťastná. Jason Segel bude v The Sky is Everywhere pomáhat mladé muzikantce, které se zhroutil celý svět. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace