Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #626 o Duně a Penguinovi


ikona
Mr. Hlad
batmandunefree guyguardians of the galaxypenguinstar warsvíkendový výplach
Kdo napíše komiks o Penguinovi? Jak bude vypadat luxusní kniha o Duně? A co je to Nestflix?  

Epesní výplach

Kniha týdne
Novou filmovou Dunu jsme samozřejmě ještě neviděli, ale už teď je jisté, že po audiovizuální a designové stránce to bude naprosto boží. A boží bude i knížka The Art and Soul of Dune, která nabídne spousty unikátních fotek a materiálů Limitka sice vyjde na pořádné peníze, ale teda vypadá to fakt pěkně

Hra týdne
Herní série Battlefield je tu s dalším dílem Battlefiled 2042, kde se podíváme do budoucnosti a budeme zase střílet spoustu lidí. A vzhledem k tomu, že jde o herní fenomén, vypustili autoři do světa i krátký desetiminutový film, kde si zahrál Michael Kenneth Williams, který pracoval už na čtyřce. 

Legenda týdne
Před pár dny uběhlo sedm let od smrti Robina Williamse. Osobitý komediant, ale i skvělý dramatický herec s Oscarem Hollywoodu i nám zatraceně chybí, takže stojí za to připomenout si, proč byl tak výjimečný. 

Komiks týdne
V DC Comics chystají komiksovou událost Gotham City Villains Anniversary Giant #1, ve které dostanou prostor záporáci. A jedním z nich bude i Penguin, který trápí Batmana už pěkných pár let a i když si ho v nové verzi zahraje Colin Farrell, bude mít co dělat, aby překonal Dannyho DeVita z Batman se vrací. A právě DeVito dostal šanci si penguinovský komiks napsat! Jsme celkem zvědaví, komiks vyjde na konci listopadu. 

Fantasy klasika týdne
Excalibur Johna Boormana u nás nedávno dostal V.I.M.ko a ve fantasy žánru jde o naprostou legendu. Jakékoliv další filmové zpracování legendy o králi Artušovi je a nejspíš vždycky bude srovnávané právě s ním. Pokud byste chtěli trošku rozkódovat, v čem je jeho genialita, pusťte si video. 

Star Wars týdne
Hvězdné války si s virtuální realitou celkem rozumí, což dokazuje i projekt Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge. Stačí si nasadit na kebuli správné zařízení a můžete blbnout. Teď se blíží další virtuální dobrodružství s podtitulem Last Call, kde si budete moci zahrát na hledače pokladů. 

Web týdne
Co je Netflix, asi víte, pokud jste na MovieZone nezabloudili omylem při hledání receptu na veganskou svíčkovou. Ale víte, co je Nestflix? Na první pohled vypadá jako Netflix, ale ta nabídka, ta je jaksi… falešná. Najdete tu filmy jako Simple Jack, Angels with Filthy Souls, Satan´s Alley nebo komediální klasiku Terrance a Phillip: Ohnivé prdele. Tedy filmy, které neexistují a nikdy neexistovaly nikde jinde než v jiných filmech. A je to skvělý

Strážci Galaxie týdne
Na podzim by měla vyjít hra podle Strážců Galaxie a vzhledem k tomu, že to neměl být ten podivný „není to online only, ale vlastně je a ještě je to hnusný“ styl jako herní Avengers, možná si ji i zahraju. Každopádně v tomhle videu se vám představí záporačka Lady Hellbender. A zkusí flirtovat s Draxem. 

Plakáty týdne
Až nečekaně vydařený Free Guy s Ryanem Reynoldsem skládá poctu hernímu průmyslu a videohrám a zároveň si z nich tak trochu utahuje. Ale plakáty má teda sakra dobré. Mega Man, Doom, Street Fighter… je tu všechno

Duel týdne
V posledním výplachu jsme se ptali, jestli byste chtěli od Jamese Gunna raději další Strážce Galaxie, nebo Sebevražedný oddíl. Naprosto těsně to vyhráli Strážci Galaxie, ale obvykle byste zvládli od Gunna obojí. 

Dnes se podíváme na Ryana Reynoldse. Ten má v kinech akční komedii Free Guy a jeho stylizace do hláškujícího sympaťáka už začíná být některým lidem trošku protivná. Nás by tedy zajímalo, v jaké seriózní roli je podle vás Reynolds nejlepší. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace