Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emily Blunt bude Sherlockem v sukni


ikona
Spooner
amazondwayne johnsonemily bluntrock
Oblíbená herečka ztvární první ženskou vyšetřovatelku. 

Aktuální Expedice: Džungle sice kina nezdolává tak úspěšně, jak asi u Disneyho čekali, kredit dvou hlavních hvězd ovšem tento nezdar asi jen tak nepoškodí. A to se týká nejen stále super úspěšného Dwaynea Johnsona, ale také Emily Blunt, která se v posledních letech stala jednou z nejoblíbenějších hereček a solidní komerční jistotou, na jejíž snímky si lidé do multiplexu zajdou v poměrně hojném počtu. A díky Tichému místu má na kontě i velmi úspěšnou sérii. Se svou novinkou se ovšem z kin přesune na stream, konkrétně na Amazon, a opět v ní spojí síly s drsným svalovcem. I když Rock se tentokrát objeví se svou společností Seven Bucks Productions nejspíš jen v pozici producenta.

I přesto zní doposud nepojmenovaná novinka velmi slibně. V akční detektivce si totiž zahraje Kate Warne, vůbec první ženskou vyšetřovatelku, která pracovala pro agenturu Pinkerton. Kate Warne je pak přezdívaná za skutečného Sherlocka Holmese v ženském vydání, jelikož se díky svým vlastnostem a znalostem dokázala prosadit v ryze mužském světě a ještě svými postupy výrazně proměnila styl detektivní práce. Byla pak dokonce jedním z vyšetřovatelů, kteří pomohli zastavit atentát na Abrahama Lincolna. 

Prostě hodně zajímavá historická postava, která si o filmové zpracování říká celkem hlasitě a Emily Blunt by pro ni měla být tou správnou volbou. Zatím není jisté, kdo si sedne za kameru, scénář však sepisuje Gustin Nash podepsaný pod parádní oddechovkou Charlie Bartlett a bohužel už méně povedenou adaptací Mládí v hajzlu. Snad bude mít tentokrát tedy lepší den a s Emily Blunt nám naservírují hezky svižnou detektivku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace