Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Parádní Kronika se dočká sequelu


ikona
Spooner
Nízkorozpočtový found footage kousek se stal minulou dekádu obřím hitem. A tak to zkusí producenti přeci jen znovu. 

Příští rok už to bude deset let, co do kin vtrhla skvělá Kronika, příběh tří teenagerů, kteří získali nadpřirozené schopnosti. Ale věci se začaly trochu komplikovat. Jednalo se pak o hodně příjemné překvapení a sympatický mix teenagerské komiksovky s formátem found footage, který byl pořízen za hodně skromnou sumičku. V kinech pak zprvu nenápadný kousek utržil přes 120 milionů dolarů a velkým hitem se stal i následně na různých nosičích, streamech apod. Kronika se proto tady řadí mezí ty úspěšně tituly, jež vydělaly takřka maximum možného a producentům přinesly do kasičky několikanásobek původního rozpočtu. Není proto žádným překvapením, že se dlouho mluvilo o potenciálním sequelu. A nyní to vypadá, že se ho opravdu dočkáme.

Tvrdí to ale aspoň producent původního snímku John Davis, podle něhož jsou práce na sequelu v plném proudu. Nový příběh ze světa Kroniky by se pak odehrávat deset let po minulých událostech. A tentokrát získají zvláštní schopnosti tři holky, které zrovna končí studia na vysoké škole. Dvojka by se pak měla točit i okolo sociálních sítí a fake news. Nic víc zatím Davis neprozradil. Zdá se však, k pokračování Kroniky máme opravdu blíž než kdy dřív. Už nyní je ale jisté, že se sequel obejde bez režiséra Joshe Tranka i scenáristy Maxe Landise, jejichž kariéra šla po slibném záblesku z mnoha důvodů do kopru. Dali byste si pokračování, nebo by tady mělo zůstat jen u jednoho filmu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace