Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond potřebuje miliardu


ikona
Mr. Hlad
007cary joji fukunagadaniel craigjames bondno time to die
Rozlučka Daniela Craiga s Jamesem Bondem se pořádně prodražila. A doufá, že diváci přijdou.  

Nikdo si dnes není moc jistý, jak moc vlastně lidi chtějí a nechtějí chodit do kina. Očekávané hity vydělávají podstatně menší peníze, než by se jejich tvůrcům líbilo, na druhou stranu vzhledem k tomu, že Sebevražedný oddíl nebo Expedice: Džungle míří rovnou i na streamovací platformy, nemusí to být taková katastrofa. Aktuálních 360 milionů dolarů pro Black Widow ale jednoduše není miliarda, se kterou se ještě před rokem počítalo. Nikdo si dnes nemůže být jistý, z jakého snímku se vyklube hit a co diváci budou ignorovat. A pak je tu James Bond. 

Není čas zemřít se často mluví jako o filmu, který by měl kina zachránit. Je to bondovka, Daniel Craig se v ní bude s rolí agenta 007 loučit a trailery vypadají skvěle. A už byla několikrát odložená, takže diváci jsou natěšení. Jenže tu máme jeden problém. Bond je drahý. A s každým odložením dražší. 

Oficiální rozpočet Není čas zemřít byl údajně 199,5 milionu liber. Kvůli odkladům a následným úrokům se však tahle částka postupně vyšplhala na 214 milionů a nakonec na 226 milionů liber. Což vychází na nějakých 314 milionů dolarů. Spolu s odhadovanými náklady na marketing tak nová bondovka vyjde na 464 milionů a pokud počítáme s tím, že polovinu z případných tržeb si nechají kinaři (jasně, je to složitější, ale držme se tohohle), musí Daniel Craig v kinech utržit víc než 928 milionů dolarů, aby se jeho novinka vůbec zaplatila. 

Ve Skyfall to zvládl, ve Spectre skoro taky, ale to bylo v době, kdy kinaře trápilo maximálně to, že návštěvníci nechávají na zemi vysypaný popcorn. Není čas zemřít by mělo do kin dorazit 30.9., tak budeme Craigovi držet palce, ať ta rozlučka s Bondem dopadne dobře...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace