Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do Karlových Varů dorazí Johnny Depp a Michael Caine


ikona
Spooner
ethan hawkejohnny deppKarlovy VaryKVIFFmichael caine
Nový ročník filmového festivalu je za rohem. A láká opravdu hvězdnými jmény. 

Dlouhou dobu se filmoví fanoušci obávali, že stejně jako loni, i letos se filmový festival v Karlových Varech nakonec neuskuteční. Koronavirus je tu stále s námi a opatření i přes aktuálně lepší situaci tu také ještě nějakou dobu zůstanou. Situace v kultuře se ovšem přeci jen rozvolnila natolik, že 55. ročník MMF Karlovy Vary proběhne, a to už od 20. do 28. srpna. A stejně jako v minulých letech, ani letos se nakonec neobejde bez hvězdných hostů. A letos dorazí opravdu velká jména!

Kromě minulý týden potvrzeného Ethana Hawkea totiž dorazí také Johnny Depp a filmová legenda Michael Caine. Britská ikona se ukáže hned na počátku festivalu, kdy během slavnostního zahájení obdrží Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii a osobně zde uvede komediální drama Best Sellers. Představitel Jacka Sparrowa a řady dalších nesmrtelných rolí se objeví v druhé polovině festivalu a žádnou cenu si neodveze, uvede zde ale dokument Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem a drama Minamata, v němž si zahrál hlavní roli. Hollywood od něj sice dává v poslední době spíše ruce pryč, i přesto bude ale Depp zaručeně hvězdou, která na festival přiláká davy nejen filmových fanoušků. Připomeňme ještě, že festival odstartuje premiérou očekávaného českého filmu Zátopek a sály budou moci být za přísnějších podmínek plně naplněny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace